| jhon921 a întrebat:

Salut guys. Vreau sa imi reinstalez Windows-ul insa am si eu o mica nelamurire.Am internet de la ClickNet si as vrea sa stiu cum fac conexiunea la net dupa ce termin de instalat widows-ul? Tot cu CD-ul de instalare al modemului?

Răspuns Câştigător
| florin1979 a răspuns:

La click-net romtelecom, asa ceva am si eu, pur si simplu instalezxi windowsul si nimic altceva! Nu se reseteaza nicio adresa de ip, nu trebuie configurare de modem! net vei avea in secunda urmatoare dupa instalarea windowsului! doar, in timpul instalarii te va intreba de conexiune, ai 3 variante iar tu alegi home network, doar esti acasa!

4 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Ignora-l pe Jonnydd si asculta de Florin. Modemul e deja configurat, nu mai trebuie refacuta conexiunea. Te poti conecta prin cablu in secunda urmatoare. Daca nu merge wireless nu e din conexiune, iti trebuie instalat driverul wireless din nou.
Bafta

| jhon921 explică (pentru CataC):

Cineva mi-a zis ca am pe contract niste date si acelea trebuie sa le introduc dupa ce fac instalarea windows-ului.

| CataC a răspuns (pentru jhon921):

Salut
Sunt datele alea de lgare la deconectare, dar raman. Oricum le poti afla d ela relatii cu clientii,
Crezi ce vrei.

| jonydd a răspuns:

Da! e simplu mai alex dac ai cd de instalare pentru ca atunci cand bagi windowsu se sterge instalarea veche tu doar il bagi din nou si gata big grin bafta