| JH a întrebat:

Ideea e urmatoarea. Eu am cartela Orange pre-pay pe care mai am cam 300 min org si 36 min nationale si internationale in ue, canada, sua. As putea suna tot pe un numar de Orange in Belgia? Daca da cum? Adica azi a plecat cineva din Romania in Belgia si are telefonul de Orange cu el..As putea sa ma folosesc de minutele astea care le mai am si sa sun? Sau trebuie sa reincarc iar? Daca da cum? Multumesc! Funda+ vot

Răspuns Câştigător
| rexxx a răspuns:

Nu nu poti... poti suna pe retelele de telefonie fixa din alte tari poti sa-ti incarci si sa-ti mance credit si trebuie ca el sa aiba si credit si roamingul activat

2 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Daca suni pe un numar de Orange Romania vei fi tarifat la fel indiferent daca numarul acela este in tara sau nu. Daca este in Belgia, diferenta de cost o va suporta el fiind in alta retea plecat.
Pentru un numar de Orange UK, Orange Franta sau Orange Spania de exemplu vei fi tarifat din minutele internationale.
Ii recomandam prietenului tau optiunile de roaming, el va fi tarifat la primirea apelurilor in roaming.
Detalii aici:
www.orange.ro/roaming
Cu prietenie,
Orange helpers

| mix204010 a răspuns:

Intotdeuna cand vorbesti in afara tari esti taxat cu minute internationale, indiferent ca vorbesti in retea sau nu, plus ca minutele tale internationale nu sunt valabile pentru Belgia ci doar pentru celelalte enumerate in lista ta.