| kMel3oN a întrebat:

Ieri am achizitionat un Sony VAIO Fit 15E cu Intel(R) Core(TM) i5-3337U CPU @ 1. 80GHz, quad core cu 4gb memorie RAM, Dx 11 si placa video Intel HD Graphics 4000 cu 1763mb memorie. Am dat pe canyourunit, la mai multe jocuri, cum ar fi Far Cry 3, care normal ar trebui sa mearga pe High dar spune ca nu merge nici pe Minimum. La "Reccomended" tab apare totul bifat, dar cand ajunge la "Video Card", se cam strica treaba. Pixel Shader e 5.0, la fel si Vertex, dar Dedicated Video RAM spune ca am 32, iar FC3 cere 1gb la Reccomended. Am incercat sa ma informez din alte surse, dar nu am inteles prea multe, asa ca apelez la voi. Multumesc!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| elycrissro a răspuns:

Normal trebuie sa fie shared, memoria placi video, chipsetul video este integrat in procesor, incearca totusi sa te uiti in bios, sa nu fie acolo o setare unde sa fie limitat chipsetul video sa preia doar 32 mb din memoria ram, din cei 4 gb pe care ii ai.

Daca gasesti setarea, pune 1500mb, ca chipsetul video sa poata prelua 1.5 gb ram din ramul pe care il ai.

www.programepc.net

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Pai..cam nu are nici o problema calculatorul (Ma refer la faptul ca este normal sa nu mearga). Intel HD Graphics nu sunt facute DELOC pentru jocuri! Pentru jocuri trebuia sa iti iei o placa AMD sau una si mai buna, nVidia!

Succeswinking Sper ca te-am putut ajuta!

| Klaudiu214 a răspuns:

Cu placa aia video nu ai sanse sa joci jocuri din astea. iti trebuie una dedicata

| kMel3oN explică:

@criss266 Nu am intrat niciodata in Bios, si laptop-ul are Windows 8 care e complicat, dupa parerea mea. Deci, o sa incerc sa dau restart si sa apas imediat F1, F2 sau F3. Dar dupa?

| kMel3oN explică:

@Marius910, problema e ca nu eu l-am cumparat, ci tatal meu din Anglia, nici macar nu stiam ca o sa il cumpere.

Se poate face ceva? Pot schimba placa video?