| Generalgrevious031 a întrebat:

Salut, ieri am cumparat un stick USB 3.2 Kingston de 128 gb dupa am ajuns acasa si am copiat filmele de pe laptop pe noul stick si apoi am bagat stick-ul la tv, am un tv led marca LG din 2011 si problema este ca filmele nu ruleaza pana la capat si se intrerup, aceeasi problema aveam inainte cu stick-ul vechi de 16 gb tot de la Kingston, nu stiu ce sa mai cred ori nu e bun stick-ul sau tv-ul e prea vechi ca sa mai duca filmele pana la capat, oare care e cauza? Daca ati trecut si voi prin asta sa imi raspundeti.

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Încearcă la un prieten pe un alt TV.

| NLS a răspuns:

L-ai formatat FAT32 sau exFAT?

Incearca cu ambele variante.

Deasemenea, daca TV-ul e din 2011, posibil sa nu suporte Stick de 128GB, si de viteza mare.

Incearca sa il imparti in 2 partitii: una de maxim 32 GB, si restul.
Pentru ca aceasta e limita acelor aparate.

| octav005 a răspuns:

Ai bagat acel stick direct la mufa TV-ului? s-au prin alt cablu?
nu stiu ce model este acel tv. dar si al meu este destul de vechi si a rulat filme si 4k cu format HDR 10 biti, si de 8 s-au 10 gb filmul.
stick-ul trebuie sa il formatezi pe pc-laptop in format exFAT, NU NTFS, FAT32, ETC

| Korkodeln a răspuns:

Unele TV-uri (dar si alte dispozitive) nu pot citi fisiere mai mari de 4GB iar alea vechi rau, cum cred ca e si al tau, de 2GB si filmele din zilele nostre pe rezolutie 4K/8K au dimensiuni de fisier mai mari. Incearca acelasi film la rezolutie/calitate mai redusa, daca merge de acolo e.

| Generalgrevious031 explică (pentru Korkodeln):

Nici filmele cu rezolutie 720p nu imi duce pana la capat si nu au nici macar 1.000 MB.

| Korkodeln a răspuns (pentru Generalgrevious031):

Aici ai mai multe cauze posibile:

- ai scos stick-ul din laptop fara sa-i dai "Eject" de la meniu si fara sa astepti mesajul ca poate fi indepartat cu succes.

- sickul se poate sa fie fake, dimensiunea raportata sa fie in realitate mai mica si atunci fisierele sunt trunchiate desi apar copiate corect.
https://www.youtube.com/watch?v=1efCanjmOKg
O alta metoda e sa rulezi pe laptop filmul copiat pe stick, DUPA ce s-a incheiat copierea si ai scos si reintrodus stickul ca sa se curete din memorie.

- Viteza de citire poate nu e constanta in functie de cat de mult e plin stick-ul, o problema la multe stickuri de capacitate mare, ca sa arate bine la benchmak de performanta folosesc 5-10% memorie de performanta si restul de mare capacitate dar de viteza redusa.
Daca cumva ai un hardisk extern, as incerca cu ala de proba, daca de pe HDD merge, e de la viteza.

Sper ca unul din sfaturile astea sa iti foloseasca.