L-ai formatat FAT32 sau exFAT?
Incearca cu ambele variante.
Deasemenea, daca TV-ul e din 2011, posibil sa nu suporte Stick de 128GB, si de viteza mare.
Incearca sa il imparti in 2 partitii: una de maxim 32 GB, si restul.
Pentru ca aceasta e limita acelor aparate.
Ai bagat acel stick direct la mufa TV-ului? s-au prin alt cablu?
nu stiu ce model este acel tv. dar si al meu este destul de vechi si a rulat filme si 4k cu format HDR 10 biti, si de 8 s-au 10 gb filmul.
stick-ul trebuie sa il formatezi pe pc-laptop in format exFAT, NU NTFS, FAT32, ETC
Unele TV-uri (dar si alte dispozitive) nu pot citi fisiere mai mari de 4GB iar alea vechi rau, cum cred ca e si al tau, de 2GB si filmele din zilele nostre pe rezolutie 4K/8K au dimensiuni de fisier mai mari. Incearca acelasi film la rezolutie/calitate mai redusa, daca merge de acolo e.
Nici filmele cu rezolutie 720p nu imi duce pana la capat si nu au nici macar 1.000 MB.
Aici ai mai multe cauze posibile:
- ai scos stick-ul din laptop fara sa-i dai "Eject" de la meniu si fara sa astepti mesajul ca poate fi indepartat cu succes.
- sickul se poate sa fie fake, dimensiunea raportata sa fie in realitate mai mica si atunci fisierele sunt trunchiate desi apar copiate corect.
https://www.youtube.com/watch?v=1efCanjmOKg
O alta metoda e sa rulezi pe laptop filmul copiat pe stick, DUPA ce s-a incheiat copierea si ai scos si reintrodus stickul ca sa se curete din memorie.
- Viteza de citire poate nu e constanta in functie de cat de mult e plin stick-ul, o problema la multe stickuri de capacitate mare, ca sa arate bine la benchmak de performanta folosesc 5-10% memorie de performanta si restul de mare capacitate dar de viteza redusa.
Daca cumva ai un hardisk extern, as incerca cu ala de proba, daca de pe HDD merge, e de la viteza.
Sper ca unul din sfaturile astea sa iti foloseasca.
PushPiki întreabă: