| FyZz a întrebat:

Ieri mi-am reinstalat windowsul, a mers perfect pana azi.Cand aprineam pc-ul, imi tot spune as:Inserat a boot disk and press any key.Asa ca am refacut iar windowsul. Dupa ce l-am facut, windowsul imi spunea fac un backup si boot la hard deoarece are probleme. Dupa ce m-am informat putin, tind sa cred ca am ceva bad-uri sau sectoare proaste.Stie cineva cum imi pot repara hard-ul cu vreun program, sau trebuie neaparat sa cumpar altul?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Producatorul hardului ofera pe site-ul oficial si utilitare care verifica si repara erorile existente pe hard, atunci cand e posibil. E necesar sa descarci aplicatia pe pc, sa o inscriptionezi pe un cd in format bootabil si apoi sa lansezi utilitarul de pe disc, pentru a scana intreg hardul si a repara posibilele erori, atunci cand sunt detectate. Ce brand e hardul tau?
Seagate? Maxtor? Samsung? Toshiba? Western Digital? Exista si versiuni de soft care scaneaza hardul cand esti in Windows, dar eu apelez tot timpul la varianta rularii aplicatiei de pe cd bootabil.