| Sarmala a întrebat:

Ieri tableta mergea bine, dar am stat putin pe ea (m-am asezat pe o portiune mica, 3 secunde) si dupa asta nu mai merge. Imi apare doar un ecran verde inchis. Azi dimineata, tata a facut tableta, nu stiu cum. Merge bine.
Acum imi e frica sa mai stau pe tableta (sa ma uit pe ea).Tot am frica asta in mine ca se strica.Ce ar fi avut? Ce sa fac sa uit de accident?

15 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Sa nu mai sta pe ea la propriu. In rest o poti folosi linistit, desi daca da ecran verde probabil ca nu mai tine mult.

| Sarmala explică (pentru Wr3nch):

Daca incerc sa nu o mai fortez asa tare, fac bine?

| Wr3nch a răspuns (pentru Sarmala):

Yeah. Utiliziarea rezonabila (2-3 ore pe zi) ii prelungeste viata.

Pentru utilizarea Facebook-ului, Youtube, chrome, fara sa ma mai joc jocuri puternice(free fire) unde se incalzeste. Oricum mersi pentru raaspunsuri

Daca i-as da restart, ar mai pati ceva? Ca tot sunt speriat =(

Speriat de ce? Doar nu o sa te bata ai tai ca tableta nu mai tine. Lafaza cu restarul nu am ce sa zic, nu are ce sa strice in principiu.

Mai am 2 faze neplacute cu restartul.Prima data mi-a aparut ceva reboot mode, iar a 2-a oara ceva fundal albastru cu un scis chinezesc galben

Aici deja nu te mai pot auta, ca nu stiu nici macar modelul sau versiunea de Android.

Un factory reset nu ar face nimic, nu?(asta e ultima întrebare, nu promit)

Pai de vrei sa i idai factory reset daca acum emrge ok?

Mi-a zis un prieten sa-i dau un reset

| danutzu96 a răspuns:

AI mai pus intrebarea, ce nu ti-a convenit la raspunsurile anterioare?
Alta tableta sau o duci in service!

| JulyDreams a răspuns:

N-ai de ce sa-ti fie fricaca se strica. E un obiect, a fost facut ca sa fie folosit. Daca se strica, probabil o sa se poata repara. Daca nu, asta e. Poti sa traiesti si fara tableta.

| BogdanM275 a răspuns:

Cel mai probabil e vorba despre o problemă/defecțiune hardware, înafară de a o duce la service (dacă problema reapare) nu prea ai ce îi face, pe viitor încearcă să fi mai atent unde lași tableta.

| razvan34567 a răspuns:

Nu are de ce sa ati fie teama deoarece este doar un lucru la un momentat tot s-ar fi stricat intr-un fel sau altul cel mai bine ar fi sa ati ei alta tableta mai de calitate