| Alexutzu_Alex_1980 a întrebat:

Imi doresc de mult timp un PS4 dar momentan nu am strans decat 1000 lei. Nu stiu cum sa mai fac rost de bani. Astept un PS4 de vreo 4 luni si ma gandeam sa imi cumpar un PS3.Nu trebuie sa platesc nici abonament...E mai avantajos din punct de vedere financiar.Ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

Mai asteapta jumatate de an, nu crapi fara ps! Preturile vor mai scadea! Si bineinteles vei strange mai multi bani! PS3 este depasit de acum, ce joci pe ps3 probabil ai jucat pe PC sau poti juca [ nu toate jocurile dar majoritatea] mai bine astepti sa-ti iei un ps4, tot vor aparea jocuri pentru ps4 pe parcursul anilor viitori si tu daca-ti iei ps3 mai mult ca sigur ca nu vei fi multumit! Mai bine iti iei peste jumatate de an, mai strangi ceva bani si joci ultimele jocuri aparute!

4 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Eu zic ca sunt bani aruncati aiurea. Si va trebui sa iti cumperi si jocuri. Mai bine iti cumperi alt calculator sau il imbunatatesti pe cel actual sa joci ce jocuri vrei...

| Alexutzu_Alex_1980 explică (pentru RobertMoon):

Jocurile apar in fiecare an si cerintele devin din ce in ce mai mari. Daca stau cu un PC va trebuii ori sa dau vreo 20 sau 30 de milioane pentru un PC nou ori sa stau in fiecare an sa cumpar piese noi pentru PC. Daca stai sa calculezi o sa vezi ca o consola e mai avantajoasa din punct de vedere financiar.Nu este nevoie sa dai bani pe piese noi in fiecare an si in plus pe PC atunci cand joci ONLINE se poate creea LAG deaorece pe PC fiecare are piesele lui pe cand la o consola nu e chiar asa.

| RB26DETT a răspuns (pentru Alexutzu_Alex_1980):

Faza cu online-ul depinde mai mult de conexiunea la netwinking daca stai undeva in pestera pe nu stiu unde si prinzi internet prin cultivatia de cartofi normal ca fagi lag pe server laughing)
Sunt tari unde viteza de 1 mbps este viteza mare si costa mai mult decat costa internetul cu viteza de 1000 mbps la noi! Deci noi avem un avantaj fata de multi altii! Sa nu mai zic de ping, unii il au enorm laughing prea putini cartofi laughing) Depinde de cat de aglomerate sunt serverele etc... Stiu ca jucam SAMP pe un server de nu stiu unde si toata lumea avea ping peste 400 laughing si am intrat pe un server romanesc toata lumea sub 200, seems legit!
Si ai mare mare dreptate! Iti iei consola, dai 1800 RON pe ea, iti cumperi 2-3 jocuri dupa ce le-ai terminat si te-ai plictisit de ele le vinzi si-ti cumperi altele si tot asa sau o modezi si ai jocuri moca laughing)) pe cand cu pc-ul laughing dai 2000 de ron si tot nu ruleaza ultimele jocuri heavy laughing pe cand ps-ul ruleaza orice joc valabil...

| AlexAndrei96 a răspuns:

Deci...PS5 sau cum se va numii va iesii de abia peste 6-7 ani, ai la dispozitie timp sa strangi bani pentru o masina si o casa happy Nu te grabii, vin reducerile.