E problema cu numele fisierelor /folderelor, care trebuie sa fie doar din cifre si/sau litere alfabetului englezesc (fara diacritice).
Semnele speciale si diacriticele pot bloca redarea.
Verifica daca radiourile unde il folosesti sau ce folosesti tu, poate reda MP3, sta in primul rind. Dupa verifica ce au zis restul pe aici.
Daca stickul e mai mare de 32GB, unele aparate nu il citesc.
La fel, daca e USB 3.0, 3.1..etc
Formatarea in FAT32 e condiția esentiala.
NTFS nu functioneaza 100%, si 99% dintre playerele existente pe piata nu recunosc formatul exFAT.
Ramane doar FAT32, cu limitarile specifice.
Cum a zis Bula, numele melodiilor trebuie sa contina doar litere, cifre, si caracterul underscore ( liniuta jos _ ).
Si daca playerul e un model vechi, pune melodiile direct pe stick, nu in foldere.
Suplimentar:
Am presupus ca toate sistemele pe care ai incercat stickul sunt capabile sa citeasca formatul mp3.
Eventual citeste in specificatiile produselor, daca sunt mai noi, s-ar putea sa suporte doar noul format AAC, urmasul MP3-ului.
Am presupus si ca ai testat stickul pe calculator, atat cu MP3, cat si cu alte formate audio.
Stick prea nou, sisteme prea vechi
mi s-a intamplat, pe un server cam vechi, sa nu vada un stick de 64G... si culmea, nu il vedea la boot-are, in windows il vedea binemercic
Pe langa ce au spus ceilalti verifica ca lungimea numelui sa nu aiba mai mult de 30-50 caractere
E posibil din cauza că este prea mare pentru capacitatea sistemelor audio, și mai ales cele după automobile. Am și eu la fel un stick de 32 usb 3 și playerul din mașina nu il vede.
Andrei1124 întreabă: