| Marianjdjsjwj a întrebat:

Salut.Imi puteti spune ce carsacasa se potriveste cu ASUS TUF B450-PLUS GAMING, Socket AM4? Ceva pe la 250 lei de pe eMAG daca se poate

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Placa de baza e ATX, da? In principiu trebuie' sa intre in orice carcasa care suporta placi de baza format ATX, simplu! Intrebari ar trebui sa iti pui privind lungimea placii video si inaltimea coolerului de pe procesor, asta daca nu folosesti chestii normale ca dimensiuni.

5 răspunsuri:
| Marianjdjsjwj explică (pentru ClaudiuM1997):

Stii sigur ca este compatibila?

| ClaudiuM1997 a răspuns (pentru Marianjdjsjwj):

Cu placa de baza ce ai aleso tu sigur e compatibila. Amu daca ai un cooler gigantic la procesor sau o placa video gigantica, asta nu stiu. trebuie masurat. Daca ai cooleru din cutie de la AMD si o placa video de dimensiuni medii-mici atunci sigur e ok.

| Marianjdjsjwj explică (pentru ClaudiuM1997):

Mersi mult!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Marianjdjsjwj):

Placa de baza e ATX, da? In principiu trebuie' sa intre in orice carcasa care suporta placi de baza format ATX, simplu! Intrebari ar trebui sa iti pui privind lungimea placii video si inaltimea coolerului de pe procesor, asta daca nu folosesti chestii normale ca dimensiuni.

| Al3x998 a răspuns:

Eu am pus-o intr-un Aqirys Canopus. Poti alege tu carcasa, dar sa fie format ATX.