Peste tot. 10100F nu vine fara cooler... Intel mereu au pus un cooler stock in cutie la procesoarele mainstream.
Ce placa de baza sa iau pentru 10th gen? IeftinA
Depinde ce intelegi prin ieftina. Pe la 300-350 RON sunt niste placi decente. https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/h410m-s2-v3/
Imi poti spune daca merg ramii de mai sus si gtx 1060 6gb pe aceasta placa de baza? Impreuna cu i3 10100f?
Pai e DDR4, daca nu e prajit cumva nu are de ce sa nu mearga.
Stiu ca e ddr4 dar mai trebuie altceva sa mearga pe o placa de baza in afara de ddr?
Ce sa mai trebuiasca? In principiu e compatibil. Placa video ai, procesor o sa fie... recomand un SSD PCIe, ca tot are slot placa de baza si e pacat sa nu pui un M.2.
Am deja ssd dar cum imi dau seama de care e. Stiu ca e sata III. Si collerul merge pe orice placa de baza nu?
Coolerul trebuie sa fie compatibil cu socketul. Asta gasesti pe site-ul producatorului sau te uiti cu atentie la sistemul de fixare. SSD care seamana cu un hard mai mic e old-school, astea pe PCIe in format M.2 arata ca un bat de memorie.
Coolerul il am old school, merge si asa?
Cooler old school poate fi si din 1990 toamna. Pune si tu o poza sau un link. P.S. Oricum 10100F-ul vine cu cooler in cutie, deci...
Imi dai link de unde vine cu tot cu cooler in cutie?
Cod voucher 1% la garaj: 92WQ7UMX
Daca ai alte nelamuriri, poti sa ma cauti in privat.
Peste tot. 10100F nu vine fara cooler... Intel mereu au pus un cooler stock in cutie la procesoarele mainstream.