Procesorul e ok, are performante asemanatoare cu un intelcore2 duo e6600, care este procesorul minim pentru a rula csgo. Acesta care il ai tu este putin de tot mai performant, dar tine cont ca procesorul tau are frecventa mai mica decat cel minim recomandat, dar al tau e si mai nou. Acesta este un avantaj.
La csgo ai nevoie de minimum 2 rami, exact cat ai tu. Aici este la limita, asigurate ca ai toate programele inchise si nu ruleaza nimic in fundal, decat steam.
Placa video integrada, adica hd graphics e de ajuns, are 773 mb si csgo necesita doar 256 mb.
Eu zic ca poti juca csgo dar pe setari very low cu aproximativ 30-40 fps. Dar nu te lua dupa mine, eu imi dau cu presupusul.
Oricum, este un laptop slab si cred ca mai mult de csgo, minecraft, roblox nu poate duce.
Iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi. Da ai dreptate nu duce multe jocuri, duce jocurile de pana-n anul 2007. Spre exemplu in GTA4 nu se incarca harta si mergeam prin aer ).
Nu se poate bro. Intel HD Graphics are memorie integrata (cu tot cu Windows, o sa ai doar vreo 800-900 MB RAM disponibili; CS:GO are nevoie de 2 GB ca sa-ti ruleze cat de cat, si procesoarele sunt de voltaj scazut, si frecventa mica. Imi pare rau sa-ti zic, degeaba ii cumperi ca n-o sa-ti mearga.
Pai nu o sa poata rula cs go pe acel laptop deoarece nu este bun ar trebui sa iti iei un laptop mai bun. Daca vrei sa-ti mearga cs go si multe altele ia-ti un laptop cu core i 5 sau un pc
Lavinia_Cristina_ întreabă: