FPS-urile conteaz in functie de "chiar daca sunt aceleasi programe" poate sunt alte programe lansate in fundal, chiar daca sunt aceleasi setari poate are drivere/versiuni diferite, chiar daca...N-ai cum sa obtii exact aceleasi fps. Plus, conteaza si Crossfire, mai stii ce ziceam de 2 x 3.0? Daca unul e pe 3.0 si celalalt 2.0.bum, performance loss. Si tot asa. Da copy paste aici si diferentiem.
Cauti pe Youtube ce joc vrei sa vezi cum merge si gasesti.
https://www.youtube.com/watch?v=flqIaZR93jQ
Sau folosesti un program de benchmark daca ai deja pc-ul acesta, oricum e diferenta mare de fps inrtre jocurile piratate si originale, sunt prea multe chestii de luat in considerare ca sa iti zica cineva asa simplu niste valori.
Nu il am
Depinde si de setari folosesc cei de pe Youtube si ramii conteaza ddr3 sau 4 sunt multe chestii...
Am cautat dar nu prea stiu ce sa cred ca la unul vad ca are 100fps si la altul cu aceeași configurare ii merge in 60...
Erau aceași setări, de exemplu un fortnite cu stările pe epic la unul am vazut ca avea 65-70 fps si la unul trecea lejer de 90, se ducea spre 100...
FPS-urile conteaz in functie de "chiar daca sunt aceleasi programe" poate sunt alte programe lansate in fundal, chiar daca sunt aceleasi setari poate are drivere/versiuni diferite, chiar daca...N-ai cum sa obtii exact aceleasi fps. Plus, conteaza si Crossfire, mai stii ce ziceam de 2 x 3.0? Daca unul e pe 3.0 si celalalt 2.0.bum, performance loss. Si tot asa. Da copy paste aici si diferentiem.