In domeniul asta exista 3 producatori care merita luati in seama: HP, Dell și ASUS.
Eu prefer HP - e cel mai mare producator. Sunt f. seriosi. E drept au fabrica in China - in Chonqing, dar folosesc componente de calitate. Și au un raport bun preț - calitate.
In caz de defectiune laptopurile HP se repara f. usor. La alti producatori laptopul se desface complet, se schimba piesa apoi se reasambleaza. Laptopurile HP sunt organizate modular, nu trebuie să-l desfaci complet ca sa-l repari.
Dell e marca preferată a IT -iștilor și e mai scumpa decât HP și ASUS. Nu exista Dell ieftin. Daca e ieftin e fake.
Despre ASUS nu am auzit lucruri rele, dar nu stiu ce relatii sa-ti dau. Daca preferi marca asta ai grija la urmatoarele 2 lucruri : bateria da fie detasabila și sa aiba cât mai multe celule ( in nici un caz sa nu fie cu 3 celule) și cablul de alimentare la priza sa fie cu împământare, iar inainte de mufa de intrare in laptop sa aiba chestia aia de protectie fabricata din ferita.
Mult succes la shopping.
E calitate buna. Eu am pc de la Asus de acum 8 ani... Nu am schimbat nimic la el si merge cs go-ul in 120fps. Iti recomand Asus Am dat bani doar pe sursa care mi s-a ars de 2 ori... Cam 130 lei in total. Eu zic ca e bine pentru 8 ani