| cipanella a întrebat:

Salut. In Local disk D cum citeste un CD? Eu am laptop si nu mai am Local disk E care era pentru CD
Multumesc

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Incearca sa fii mai coerent.

1) Aveai o unitate optică care apărea ca "Local Disk E" și acum nu mai apare, deci unitatea CD/DVD (de la litera E:\) nu mai funcționează sau nu este recunoscută de Windows.

SAU

2) Te astepti ca un HDD (litera Dhappy să citească un CD?

CD-uri poti citi cand unitatea CD/DVD este recunoscuta si apare in Windows.
(Pe langa asta, exista cazuri in care apare si este recunoscuta, dar totusi, are ceva intern defect, si nu poate citi discuri.)

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Disk management

| RAY a răspuns:

Cumpăra o unitate optica externa, deși nu are sens așa ceva în ziua de azi, poți folosi un stik, hard disk extern, exista cazuri când bagi un stik, hard și nu apar pentru că windowsul nu știe cum să le numească

| RAY a răspuns:

In cazul in care vrem sa vedem toate hardurile, stik usb, unitate optica, intri la disk management

| sierra1 a răspuns:

ACUM ce unități de disk sunt prezente și vizibile in "computerul meu/this pc"?

| cipanella explică (pentru sierra1):

C si D sunt prezente in laptopul meu

| RAY a răspuns (pentru cipanella):

Mas mira sa ai unitate optica la laptop, pentru că numai au sens

| sierra1 a răspuns (pentru cipanella):

Probabil D = partiție a C:
Corect?

| cipanella explică (pentru sierra1):

Da am C si D

| mihai69 a răspuns:

Acel "local disk E" care citea cd-uri era / este în laptopul despre care vorbim și acum nu mai apare în Explorer, sau e vorba despre alt PC?

| Kufu95 a răspuns:

Nu trebuie nepărat să ai Local Disk E, poate fi orice literă, important este să meargă, când bagi un CD.

| RAY a răspuns (pentru Kufu95):

Nu are unitate optica la laptop că numai exista așa ceva

| RadioHead22 a răspuns:

Cumperi un polizor portabil cu disc de 1.5 mm si faci o deschidere unde sa introduci CD-ul daca nu are asa ceva.