Poti sta linistit, o temperature mica indica faptul ca placa nu este fortata termic, ceea ce este ...de bine!
Totusi, temperatura unei asemenea placi electronice, aflata in functiune, nu poate fi mai mica decat temperatura mediului ambiant.
Nu are cum, nici temperatura ambianta nu e atat! Poate nefolosita si daca ai 10 grade in camera!
Pai stateam cu geamul deschis afara fiind 3 grade cu fan speed-ul la 50% placa video este MSI GTX 970 si mi-a ajuns la 13 grade nu era in idle. foloseam pc-ul in acel moment. iar dupa am testato in full load si a ajuns la 34 de grade. nici eu nu am crezut ca se poate
Haios, eu am 35 de grade in idle . am aceeasi placa video
Nu cred ca masoara bine! Desi in situatia data, daca pc-ul e langa fereastra si aerul rece bate direct in el, e posibil!
Am racire profesionala MSI GTX 970 este placa despre care am scris mai sus. in pc am 5 ventilatoare din care 3 functionale + ca ventilatoarele de la aceasta placa video sunt destul de bune. PC-ul l-am asezat strategic aproape de geam si geamul sta deschiz in mare parte a zilei si in perioada asta este mai frig. azi mi-a ajuns la 13 grade afara fiind o temperatura de 3 grade. am intrat intr-un joc de curiozitate si in full load consumand toata memoria placii video 3.7 GB a ajuns la 34 de grade. si eu m-am mirat nu credeam ca se poate sa ai o racire asa buna
Ma rog, daca iti place frigul e OK, dar altfel mi se pare o aroganta cam mare sa ti geamul deschis ca sa stea placa video la 10-15 grade, si 34 cand e folosita. Placile video sunt super OK si pe la 75 grade.
anonim_4396 întreabă: