| TheAnnon69 a întrebat:

In momentul actual am un gtx 750 ti ce nu are display port. Intentionez sa imi iau un monitor de 144hz si vreau sa stiu daca printr-un adaptor de la hdmi la display port as putea beneficia de cei 144 hz in jocuri ( cs go). Daca nu, ce alta solutie imi puteti recomanda pentru a beneficia de cei 144 hz? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| serban57 a răspuns:

Hdmi 1.3 si 1.4 (pe care cam majoritatea monitoarelor, cablurilor si plăcilor video o suporta) poate transporta semnal 1080p in 144hz. Problema e daca cresti rezolutia la 2k sau 4k. Atunci va trebui sa faci un upgrade si la placa video.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu stiu ce joc ti-ar merge tie pe 144 FPS, ca sa beneficiezi de asta. Nu stiu daca placa are un asemenea mod.

| TheAnnon69 explică (pentru doctorandus):

Stai linistit ca imi merge constant in 250 fps, cs go-ul se bazeaza pe procesor nu pe placa grafica...( i5 7400)

| GabiDumitrescu a răspuns:

Oricum nu vei beneficia de nica fiindca sunt foarte putine jocuri care vor ajunge sa mearga constant cu 144 fps pe un 750 Ti. CS GO... lol, o mizerie de joc. Dar nah, no comment.

| tatarcezar1 a răspuns:

Poti si prin hdmi sa transmiti cei 144hz la monitor (totusi...incearca sa ti schimbi placa video cand poti) seara buna!