| aNNd_3856 a întrebat:

În primul rând vreau să vă urez un an nou fericit şi multă sănătate! Ok, am o mică problemă cu Grand Theft Auto San Andreas. Am încercat să downloadez o salvare, o pun în " GTA San Andreas User Files ", intru în joc, iar când încerc să mă joc cu acea salvare, primesc eroarea cu " Don't send". Are cineva idee care este problema şi dacă fac eu ceva greşit?

Răspuns Câştigător
| GeorgianaGeo1 a răspuns:

Buna! La multi ani! Sa vedem: Probabil ca acea salvare nu merge sau nu este buna pentru. "GTA San Andres User Files". Daca ai eroare cu "Don`t send" atunci pot fi niste defectiuni in aceasta salvare, probabil calculatorul tau nu citeste aceasta salvare.Incearca sa downloadezi o alta salvare si vezi daca iti merge. Daca nu inseamna ca trebuie sa te joci fara sa ai nici o salvare (doar daca mereg fara salvare). Daca e necesara o salvare atunci cauta pe google: "salvari pentru Gta San Andreas User Files download" si daca nu merg nici alea. Tu nu faci nici o greseala. Dar, poate fi problema si din calculator pentru ca nu iti citeste acea salvare.Mai mult nu stiu ce ar putea avea.Succes!

4 răspunsuri:
| aNNd_3856 explică:

GTA-ul merge, dar o să încerc să iau altă salvare. Revin

| aNNd_3856 explică:

Nu, în continuare nu merge. Acum un an aproximativ, mergea cu tot cu salvări foarte bine, habar nu am de ce nu merge acum.

| Anonym08 a răspuns:

Ai luat-o de pe un forum? mie dupa ce am luat-o nu mi-a mers gta 3 zile ca imi aparea dont send... acum jocul iti mai merge? daca nu asteapta cateva zile si cred ca isi revine

| Anonym08 a răspuns:

@aNNd incearca de pe alt site daca nu iti va merge probabil e de vina pc-u sau gta-u