Buna! La multi ani! Sa vedem: Probabil ca acea salvare nu merge sau nu este buna pentru. "GTA San Andres User Files". Daca ai eroare cu "Don`t send" atunci pot fi niste defectiuni in aceasta salvare, probabil calculatorul tau nu citeste aceasta salvare.Incearca sa downloadezi o alta salvare si vezi daca iti merge. Daca nu inseamna ca trebuie sa te joci fara sa ai nici o salvare (doar daca mereg fara salvare). Daca e necesara o salvare atunci cauta pe google: "salvari pentru Gta San Andreas User Files download" si daca nu merg nici alea. Tu nu faci nici o greseala. Dar, poate fi problema si din calculator pentru ca nu iti citeste acea salvare.Mai mult nu stiu ce ar putea avea.Succes!
Nu, în continuare nu merge. Acum un an aproximativ, mergea cu tot cu salvări foarte bine, habar nu am de ce nu merge acum.
Ai luat-o de pe un forum? mie dupa ce am luat-o nu mi-a mers gta 3 zile ca imi aparea dont send... acum jocul iti mai merge? daca nu asteapta cateva zile si cred ca isi revine
@aNNd incearca de pe alt site daca nu iti va merge probabil e de vina pc-u sau gta-u
Lofot întreabă: