Alege varianta free. :)
Personal, am abandonat Windows-ul. Am trecut pe Linux de mai mult de un an de zile. Pentru ce lucrez eu e perfect. Folosesc Ubuntu (vezi: www.ubuntu.ro - e gratis!). M-a surprins să aflu că pe Linux nu ai nevoie de antivirus. E super-tare când bagi câte un stick USB cu viruși: îi vezi în folder ca niște fișiere pe care poți să le ștergi manual. :))
Orice antivirus, chiar si free isi face treaba atata timp cat nu deschizi site-uri suspecte, eu folosesc Avira Free, isi face treaba foarte bine ..conditia? "sa nu umblu pe unde nu-mi fierbe oala" toate antivirusurile sunt bune cat stai in banca ta si nu te uiti pe site-uri XXX suspecte
Aici depinde de ce faci tu. De exemplu daca stai doar pe net cate putin si mai joci ceva, mai iei cate-un stick de la un prieten, e de ajuns varianta Free, mai bun ar fi Avira pentru antivirus gratis.
Dar daca iei multe jocuri de pe nu stiu ce site-uri, daca stai si rasfoiesti tot internetul in lung si-n lat, ar fi mai bine Kaspersky daca tot ai ocazia.
Eu mai iau cate un joc doua o data pe luna si sunt extrem de multumit de Avira. Inainte sa-mi pun Avira gratis, nu aveam antivirus si m-am trezit cu Sality 32 in calculator.