| pisoi19 a întrebat:

Salut, in ultima perioada cand ma joc un joc mai mare mi se restarteaza pc-ul, inainte ma jucam gta san andreas si nu aveam probleme acum cand intru in joc, joc 15 min si se da restart la pc. De la ce poate fi problema, multi mi-au zis ca e de la placa video. Multumesc.

4 răspunsuri:
| AtomiX a răspuns:

Pot fi multe probleme (cum au zis si ceilalti). Mie mi s-a intamplat sa se restarteze din cauza caldurii, se incalzea foarte mult si daca temperatura depaseste limita maxima atunci calculatorul se restarteaza pentru a proteja componentele respective. Cel mai bine il cureti (daca nu stii cum, il poti duce la un service specializat) si pe urma ii reinstalezi windows'ul, dupa asta nu cred ca o sa mai ai probleme de genu'. baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Temperatura creste foarte mult.
2. Calculatorul este infectat cu virus.
3. Sistemul de operare a pierdut fisiere.
4. Are probleme cu hardware-ul.
de asta ti se poate stinge, iti sugerez sa il cureti daca nu sti cum il poti duce la un service it

| Alexandru_Razvan_1994_6Y5D a răspuns:

Din cate stiu datorita temperaturii ridicate la placa video sau procesor (verifica daca iti functioneaza ventilatoarele) eu am avut o problema asemanatoare si dezinteresul meu fata de aceasta problema m-a lasat fara placa video laughing

| pisoi19 explică:

L-am curatat de praf, am intrat sa ma joc, dupa 10 miunte uita-ti cum apare http://i.imgur.com/UD3ABLu.png