| EdyEdyson a întrebat:

Salut, in vara mi-am schimbat placa video ca cealalta s-a stricat si am pus una identica cu aia, si aceasta se aude sonorul prea incet fata de cealalta si am umblat peste tot la volum. Cum fac sa se auda ca palca vechie? Funda!( Mentionez ca nici slotul din fata unde bagi castile cu microfonul nu merge de ce? )

4 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Ce legătură are sonorul cu placa video?
Poate placă audio de sunet nu video!
Dacă e identică sigur are ceva o problemă hardware, și trebuie să o duci la service că e în garanție.
Dacă crezi că nu ar avea nimic instalează de pe site-ul producătorului driverul audio și fă setările din nou. Curăță toate murfele și găurile acelea unde intră mufele jack cât și pc-ul tău sloturile.

| EdyEdyson explică (pentru Anonimuserr):

Scuze am vrut sa zic placa de baza* nu placa video. Placa de baza am schimbat-o si am pus una identica cu cealalta. De la ce este?

| Anonimuserr a răspuns (pentru EdyEdyson):

Pai da înțeleg. Fă ce am zis aici, sigur vei găsi o rezolvare. Poate fi și vorba de a fi stricată.

| Fury1 a răspuns:

Salut nu are legatura sonorul cu placa video, vezi la placa de sunet sau la drivere, incearca sa cureti unitatea de praf daca nu mai merge slotul sau poate s-a dezlipit. Succes