Salut,
Teoretic poti citi carti in format PDF (chiar poti) dar e cam chinuitor.
Motivul este ca display-ul este foarte mic si de aceea nu iti poate afisa pdf-ul corect.
PDF-ul este un format de fisier care pastreaza aspectul, nu precum html-ul care este variabil.
Singura metoda este sa transformi pdf-ul in format mobi cred ca este pentru kindle. Dar nu o sa arate la fel de bine deloc.
Ei au un serviciu de genul acesta, sa transformi fisierele pdf in mobi. Singura problema pe care eu personal am avut-o a fost cand am incercat sa "traduc" carti pdf care erau scrise doua coloane pe pagina. Acolo, a dat rateu rau de tot.
In rest e ok, daca nu te deranjeaza sa citesti mobi in loc de pdf. E doar diferenta de cum arata. Mai sunt si alte limitari, dar daca iei o carte pdf chioara, te poti obisnui.
Alta problema pe care am avut-o la transformarea pdf-ului a fost faptul ca repeta la fiecare pagina header-ul si footer-ul. Astfel incat in format mobi vedeam header-ul de la pagina pdf, la jumatatea paginii mobi.
Ma rog, eu am fost mai mofturos.
Se poate rezolva asta prin cumpararea cartilor pentru format pdf sau cautarea direct pe net a formatelor mobi (daca exista intr-o forma mai curata).
FloFlorentina întreabă: