| Dzeko7 a întrebat:

Salut incerc sa-mi fac un stick bootabil cu wintoflash.Imaginea pe care incerc sa o pun este windows xp sp3.Cand dau sa selectez folderul unde este imaginea nu o gaseste si sunt 100% sigur ca este ISO. Aveti idee de ce nu merge? Mentionez ca folosesc un notebook cu windows 7 ultimate daca e de folos informatia.

Răspuns Câştigător
| Alexxxxxx34 a răspuns:

Nu mai folosi porcarii din astea, wintoflash... Intra in CMD cu drepturi normale, nu de administrator. Scrie "diskpart" fara ghilimele, valabil la tot ce o sa scriu. Apoi " list disk ". Selectezi stickul tau scriind " select disk * " pui cifra stickului, stickul sti care este deoarece va arata memoria lui. OK pana aici. Dupa ce l-ai selectat, scrii " clean ". Apoi scrii " create partition primary '' si apoi '' select partition 1 '' partitia 1 deoarece doar una am creat. '' format fs=fat32 quick'' este urmatoarea comanda, quick ca sa nu astepti 5 ore. Apoi scrii '' assign ''. Dupa aceea, cu winrar, dezarhivezi imaginea iso in stick si, magie, e gata, bootabil, tot! Sper ca am fost de folos!

| Alexxxxxx34 a răspuns (pentru Alexxxxxx34):

In loc de steluta de la randul 4 pui cifra stickului!

1 răspuns: