Multe persoane sunt fixate pe un anumit OS, fie el Android sau Ios. fara sa se intereseza "la sange" ce si cum insa libertatea este cea care face diferenţa dintre Android şi iOS.
Android-ul este un sistem de operare care dă utilizatorului o mare libertate de utilizare şi configurare, pe când iOS, uneori pe bună dreptate, alteori artificial şi de neînţeles, te constrânge să urmezi o anumită cale. Că e bună sau nu, nu ai de ales!
Şi, ca să fie clar, nu-mi place ca cineva, fie el şi Apple, să-mi impună o anumită linie de la care nu am voie să mă abat. Ştiu, foarte mulţi dintre voi găsiţi suficiente instrumentele puse la dispoziţie de Apple şi nu vă pasă că nu puteţi schimba un anumit aspect. Dar mie, şi sunt mulţi asemenea mie, îmi place să-mi configurez telefonul sau tableta după cum mi se pare potrivit. Si app, nu Androidul se blocheaza, sunt telefoanele de proasta calitate..Parerea mea este ca Android-ul merita toata increderea Take care!
Eu unu am inteles ca acum unele ipad-uri pot merge si cu aplicatii de android deci merg ambele. recomandarea mea ar fi ipad!