| ILikeToKnow a întrebat:

Joaca cineva metin 2 pe aici? Daca da, imi spuneti si mie ce e moneda de schimb? Am o misiune si zice sa urmaresc moneda de schimb sa comnand ceva si dupa aceea sa o ridic de la admin depozitului... Help me!

27 răspunsuri:
| Ploaia a răspuns:

Moneda de schimb? eu joc metin UK nu metin RO.
Spune-mi mai multe despre misiune poate imi amintesc si iti spun cum sa procedezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara de la jucatori...Eu asa am facut-o...Ma ajuta cineva cu un hack de password contactati-ma zavarache_ionut@yahoo.com.PLZZZZZZ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o misiune panarama introdusa doar in metin ro si tio da de la lvl 7 parca. trebuie sa cumperi o esenta de mosc si sa eu duci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In stanga jos este o moneda dau click pe ea si cauta esanta si o cumperi cu tickete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere de la jucatori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E naspa misiunea ca eu am luat esenta de la unu pe 15k si fieraru mi-a dat 300 yang

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, sper sa te ajut.
In stanga jos e o moneda care se invarte, cand dai click iti apare o fereastra in care sunt mai multe categori, tu dai click pe "Iteme cu JD" dupa acea le cumperi Esenta de Mosc(ai 5 JD de la inceputul jocului ), te duci la depozit si intri pe "depozitul de iteme" parola e tot aceiasi. Acolo ai esenta de mosc. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu misiunea trebuie sa dai exit si bursa obiecte dupa te duci la iteme cu JD si cauti Esenta de mosc costa 1 Jd, o cumperi si mergi la administrator la depozitul cu iteme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti cere monede de dragon trebuie sa platesti bani reali

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e simplu apesi pe moneda Galbena si te uiti in partea stanga si apar acolo niste cuvinte Frizuri Iteme Speciale etc... tu dai in stanga jos unde scrie Iteme cu JD si acolo apesi si gasesti niste iteme acolo e si esenta de mosc si dai pe al 2 buton de langa ea e un cartonas si o ei apoi te duci la administratorul depozitului sai 500 yang sa-ti faci depozit si dai acolo la Magazin de Item-Shopuri si iti apare ceva sa scrii un cod si scrii acolo 00000 pana nu-ti mai da voie sa pui 0 si daii ok si acolo e mosc esenta o tragi in inventar si o duci la negustor si ca rasplata vei primi 500 yang rolling on the floor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joc eu.stiu cum. dai la moneda aia si daca nu ai bani in cont nu poti. dai la banu ala din coltu jocului si dai iteme cu jd.acolo alegi moscu ca e doar un jd. dai cumpara si te gata. te duci la administratoru depozitului si bagi parola unde trebuie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca asa am avut si eu dar de fapt aia este o esenta de mosc o cumperi de la magazine

'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai clic pe moneda care se invarte si cumpara o esenta de mosc cu JD dupa un timp o sa apara la inventar.De acolo o iei si o duci la negustor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai pe moneda speciala si dai la iteme speciale si comanzi esenta de mosc si dupa aceea te duci la depozit si o iei big grin succes in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moneda de schimb este langa viata in stanga ii dai pe ea apoi comanzi ce ai nevoie si te duci la depozit sa o ridici comanda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am metin uk si stiu cum se face misiunea daca n-ai facut-o te duci la unbanut jos si acele e shopul te uiti daca ai dragon marks(asa scrie la mine) si cauti la search esenta de mosk apoi o cumperi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da o ridici de la administratorul depozitului si apropo esti draguta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apasa pe magzinu de obiecte si apasa jd si cumpara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba sti parola la toate depozitele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza este ca trebuie sa asculti ce iti cere cu atentie trebuie sa duci la negustor aia si dupa aia sa te lasi condusa unde merge moneda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da MD-adica moneda dragon

Răspuns utilizator avertizat
| danimazzz a răspuns:

O cumperi cu Jd de pe site.

| Kripke a răspuns:

Sal da joc si stiu e moneda din treapta sos care se roteste