Cred ca ai vrut sa zici vineri, ca de asta e friday :))(=vineri).
Nu stiu ce pret are tableta, si nu am motive sa caut, dar la alte magazine online e 300-350 lei. La talbleta, nu poti sa ai foarte multe prea mari. Are cam putin ram, deci unele aplicatii o s-a cam puna probleme.
Si in timp, daca te joci pe ea cand e la incarcat, bateria se mai uzeaza. Dar asta in timp, nu de 2-3 ori si gata. De ars nu se arde nimic.
HDMI: High-Definition Multimedia Interface. E un port folosit ca sa pui imaginea pe tv sau monitor cu hdmi. Cam toate tv-urile spre exemplu din ziua de azi au asa ceva( poti sa faci fix ce face si respectivul aici: http://www.youtube.com/watch?v=8ILMK4MHFCI )
Tableta costa 2749 si oferta la metro incepe din 28, asa scrie pe revista. eu lua-o mai mult pentru net, mess, fb, youtube, google. si ceva jocuri sa ii tina locul unui laptop cat de cat pentru internet insa cineva mi-a zis ca daca o folosesc cand e la incarcat se poate strica. merg stickurile de la rds? la conectivitate scria : wifi, 3g: optional, prin modem extern.
Da, teoretic merge daca scrie 3g optional. Penru net fb, youtube e ok. Dar cum ziceam, la jocuri, mai greu, si in special la cele cu o grafica mai avansata.
O poti folosi in timp ce se incarca, dar e mai bine sa n-o faci. Nu se strica bateria, dar dureaza mult mai mult incarcarea. Creste consumul de curent cand tableta functioneaza, consum pe care incarcatorul in multe cazuri nu-l suporta, asa ca in timp se va strica.
(incarcatorul). In primul rand dupa ce o cumperi o folosesti pana bateria se descarca complet. O lasi la incarcat 12 ore. Dupa, o folosesti iar pana se descarca complet, iar o incarci 12 ore. Dupa aceea o poti incarca normal.
O data pe luna este bine sa-i faci un ciclu complet de descarcare/incarcare pentru a prelungi viata bateriei.
HDMI este o interfata multimedia de inalta definite (High Definition Multimedia Interface) prin care se transmite semnal video de inalta rezolutie si semnal audio digital
catre alte dispozitive compatibile HDMI.
Adica-poti conecta tableta prin cablu HDMI la un televizor LED si sa vezi filme pe el.
Cred ca o au baietii de aici la un pret mai bun http://www.atexpc.ro/produse/428-tablete