Daca "ala "colegul tau prost ti-a "spart" id-ul de mess i nseamna ca a fost destept si a stiut cum sa te pacaleasca sa-i dai parola! De fapt nu ti-a spart-o i-ai dat-o TU! Programe de facut rau pe mess (gen booter am)iti pot da... dar am zis sa pun frana rautatilor pe messenger! Fa-ti alt cont email si ai scapat de problema, eventual baga-ti si un program anti-booter gen Y tunnel care impiedica flood-ul, spamul cum vrei sa il numesti si alta data fi mai atent!
@bumblebee! Nu m-am referit in speta la spam si boot! ci la naivitatea cu care dai acc pe orice lucru primit pe mess(nestiind ce este) si pentru a scapa de neplaceri Y tunnel e una din optiuni!
Nu toata lumea isi permite un AV platit asa ca un antivirus free (AVG) cu firewall Comodo si Y tunel este de ajuns! Am KIS 2011 (nu KAV) e mult mai bun pentru mine! de fapt cred ca stii si tu! In fine cel mai mult conteaza sa nu faci rau in reteaua virtuala(sa dispara mentalitatea de a face rau - solutii sunt destule de a face rau)! Gandeste-te cum sa faci un BINE mai intai!(vorbesc la modul general si nu despre o anumita persoana aici)
Nu exista program de spart parole yahoo! Orice gasesti pe net cu numele asta e pacaleala sau virusi.
De fapt exista un program de spart parole da nu stiti voi mie mi-a spart unu parola si nu il cunosteam deloc il stiam si eu programul ala ca l-am avut dar l-am sters si nu mai stiu cum se chema era foarte bun.
Nu exista nucu-in program de spart parole, si nicio metoda ca sa aflii parolele altora.
Daca colegul tau laurentiu a reusit sa intre pe ID-ul tau, e vina ta ca intr-un fel ti-a aflat parola.
anonim_4396 întreabă: