| dragodana a întrebat:

La serviciu mi-a fost schimbat calculatorul(o vechitura mai noua decat cel vechi), tot XP Profesional(32 biti).Mai am o multifunctionala Brother MFC-7420.Calculatorul nu a venit si cu kit-ul de instalare pentru multifunctionala si nici cu CD.Am luat de pe site-ul Brother driver-ul,l-am instalat, dar nu ne intelegem. Vreau sa scaneze in Word.Acum am un Control Center 2.0 si scaneaza in bmp si nu vreau asta.
Stiti cumva de unde pot lua un driver care sa scaneze in Word sau cum sa fac chestia asta in driver-ul de acum?

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Dana, in optiunile de scanare a imprimantei trebuie sa iti dea posibilitatea sa alegi tipul de document in care sa salveze dupa scanare.

| dragodana explică (pentru gelu1970):

Salut! Doar jpeg, bmp si pdf.Si eu vreau word.

| gelu1970 a răspuns (pentru dragodana):

Buna Dana. scuze ca raspund tarziu insa nu sunt tot timpul la pc. intrebare:
in calculatorul cel "nou" ai instalat Microsoft office?

| K0sti a răspuns (pentru dragodana):

Nicio imprimanta nu scaneaza in Word, nu exista asa ceva! Cum sa scaneze direct text, cand ea e poza! Greu...

| dragodana explică (pentru gelu1970):

Da.Are office.Intre timp m-am obisnuit si scanez in jpg.
Pe calculatorul cel vechi imi facuse cel care instalase kit-ul si scana in.doc

| gelu1970 a răspuns (pentru dragodana):

Ok. asa cum a zis kosti imprimantele nu scaneaza in word, insa exista posibilitatea ca sa salvezi in acest format avand office instalat.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Trebuie sa pui imprimanta ca prim device ca degeaba cauta wordul ca nu are ce gasi, daca vrei te ajut direct prin remote control