| MeMe123 a întrebat:

la tableta Mediacom SmartPad 706i ii pot schimba versiunea android? daca da cum?
am versiunea 4.0.4 vreau ceva mai nou....pas cu pas daca se poate

3 răspunsuri:
| supermdmario a răspuns:

Las-o asa ca si asa e varza. daca totusi vrei, cauta pe xda developers

| MeMe123 explică (pentru supermdmario):

Eu nu am dat banii pe asa ceva am castigato la un concurs si ma gandeam sa ii fac un update la androidwinking

| supermdmario a răspuns (pentru MeMe123):

De obicei,toate dispozitivele care nu sunt de top(,spre ex:Samsung,Sony,etc), si, care sunt chinezarii-(mediacom este un produs italian fabricat in china-o verisoara de-a mea are una ceva mai performanta ca a ta si, vine cam de doua ori pe luna cu ia la mine sa-i reinstalez sistemul de operare, pentru ca se strica din senin.se pare ca ori are un bug in bootloader,ori e ceva hardware, nu stiu exact, pentru ca nu am instrumente sa o testez.)
parerea mea, ca si jumatate cunosscator in ale androidului, este ca e mai bine sa o lasi asa cum este si sa incerci sa o vinzi.nu prea se fac update-uri oficiale la dispozitive ca acesta.este totusi posibil sa gasesti un custom rom neoficial, dar asta include sa faci root mai intai-ceea ce cred ca e cam dificil de realizat la o tableta ca aceasta.iti recomand sa o lasi asa, nu de alta, dar 4.0.4 nu e deloc rau, are toate functiile de care ai nevoie...wi fi, bluetooth, tethering....si altele.