Mergi in panoul de control/instrumente de administrare/gestionare computer/gestionare disc si atribuie o litera partitiei tale invizibile.
Mrs asa si am facut
Dupa cum vezi in goana dupa,, tricouri' unii dau raspunsuri aberante, pe langa subiect sau zic si ei orice pentru a se vedea pe o pozitie cat mai sus la usseri.
Da asta-i drept .Dar mrs mult pentru raspuns la intrebare ca inainte nu am mai avut Windows 7 si nu stiam cum sa procedez!
Ceva normal. Windows7 și Windows xp nu e tot una. Dacă tot ai vrut Windows 7 trebuia să razi complet hard discul și apoi să îl repartiționezi, asta în cazul în care ai hardware de Windows 7, adică nimin 3 Gb ram un procesor dual core și o placă video de 256 Mb, asta ca să poți folosi și altceva în afară de Windows pe pc.Restul îs românisme, cu „mere și așa, etc.Succes
Pai totul se formateaza daca ai ales sa instalezi si sa formatezi C. Cred ca ai acum toata memoria in C, nu ti-ai ales si o partitie D.
Mrs mult de raspunsuri mam ispravit si nu a fost nevoie re sters hardul si nici memoria nu s-a dus in C