| hyrtieex a întrebat:

Salut la toti! am si eu o problema cu pc.cand dau sa il deschid ajunge pana la windows unde se incarca el, sta cateva min sa se incarce si isi da restart.stie careva ce problema sa aiba?

7 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Intra in Safe Mode (f5 sau f8 - depinde de sistemul tau) si incearca sa repari fisierele din sistem. Odata deschis Windows-ul prin Safe Mode, intri in My Computer, click dreapta pe partitia C, alege "properties" (jos in lista), alege apoi campul de sus "tools" si la prima optiune ai "error checking". Apasa butonul "Check now". Bifeaza ambele casute si apasa "start". Iti va aparea un mesaj care te va informa ca numai daca dai restart erorile se vor corecta. Dai restart si astepti ca procesul sa se finalizeze.

| horia2012 a răspuns:

Reinstaleaza Windows-ul.

| SasNetRomania a răspuns:

1 asigurate ca pcul ala este sters de praf inauntru si schimbata pasta, posibil sa sen incinga si sa se restarteze
2 posibil windowsul plin de virusi sa nu mai citeasca toate fisierele din windows
3 posibil sursa/placa de baza busita

| FlorinFindus a răspuns:

Stricat pote fi : rami cel mai posibil ca restul nu cred ca are ce sa fie

| Aron98 a răspuns:

Am si un aceeasi problema, la vechiu pc facea la fel. Eu am incercat sa il duc la reparat unde acolo au zis ca trebuie schimbata placa video( nu am inteles nici eu de ce), dar infine am dat 300 de lei si am schimbat. Am incercat sa vad daca acolo merge si ca prin minune mergea dar odata ajuns acasa nebuneala mi s-a urcat la cap pentru ca facea iar ca inainte. Acum am luat altu si p celalalt il tin in magazie de jumatate de an.

| adybb a răspuns:

Am avut aceeasi problema trebuie schimbat hard-ul

| hyrtieex explică:

Am incercat sa reinstalez windowsul dar cand dau sa se booteze imi zice ca da eroare la disck si sa apas ctrl+alt+delete adica restart