| Modx a întrebat:

Salut la toti. As dori si eu sa-mi cumpar o tableta MYRIA DC-0163 ( http://www.altex.ro/......-negru-alb ). Ok am o nedumerire am vazut ca tableta nu are 3G ci decat wi-fi, da recunosc nu le prea am cu astea, intrebarea mea este : Daca eu sunt in masina si merg stiu eu unde, la Iasi spre exemplu pot sa ma conectez la internet din masina, adica cum e cu telefonul mobil, am abonament la Orange si un anumit numar de mega pe net, pot sa ma conectez la internet de aproape oriunde.

In alta ordine de idei, cu aceasta tableta pot sa ma uit pe youtube sau facebook de exemplu de oriunde, masina, serviciu, munte, plaja, etc...

Multumesc anticipat, imi cer scuze pentru exprimare si greseli, astept un raspuns, fara glume

Răspuns Câştigător
| SirAndi a răspuns:

In tableta 3G poti introduce o cartela SIM cu internet pe ea si poti naviga direct de pe tableta. In cazul tau daca alegi varianta WiFi only si vrei sa ai internet in masina pe ea de pe telefonul tau, trebuie ca in telefon sa ai posibilitatea de a iti face telefonul HotSpot, adica sa oferi internet de pe telefonul tau prin WiFi si sa conectezi tableta la el.

2 răspunsuri:
| Modx explică:

Ca tableta NU ARE 3G(imi cer scuze)

| Eduardi a răspuns:

Cauta in canada ca am un prieten care si-a luat cu 20$.