| Andrew001 a întrebat:

Salut la totsi, cine stie cele mai tari programe pentru calculator...de ex antivirusi, media play...

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti gasi pe multe site-uri asemenea programe, unul este acesta: http://www.idownload.ro/. Poti vedea fiecare program, multe sunt gratuite, unele recente si sa descarci ce-ti convine. Succes si numai bine!

| cosmon a răspuns:

Ma cele mai tari nu cred ca exista, exista doar softuri care iti plac si care nu, sau care merg repede si care nu, sau care consuma putine resurse si care nu, sau care au multe optiuni si care nu. Totul depinde de ce vei sa folosesti tu. Un site cu softuri de calitate ar fi filehippo.com, dar ti-am zis, ramane al alegerea ta ce vrei sa folosesti!

| Cristea a răspuns:

Am sa iti spun ce am eu in PC la momentul asta: antivirus -> bit defender 2008(il am cu licenta) si sunt multumit de el. player video am GOM player, BS playeru facea figuri si nu l-am mai tinut. pentru filmele DVD in format PAL (din acelea cu meniu) am POWER DVD. Folosesc Winrar pentru arhive, power ISO pentru imagini, winap pentru muzica, si cam asta ar fi programele de baza. mai si un vide convertor, fraps("filmeaza" in jocuri, cam asa se fac filmele din joace pe youtube)

| kidaa a răspuns:

Nod32 i foarte tare

| HessaAilee a răspuns:

Antivirus:
Avast,Microsoft Security, AVG.
Media Player:
Splash Lite, Gom Player, Cherry Player

Întrebări similare