Nu vorbiti prostii! procesorul functioneaza in parametri normali, si este conceput special pentru laptopuri, cat si toate componentele unui laptop...compara puterea consumata in Wati a unui procesor pc si al unui laptop...
Salut prietene! Procesorul de la laptop sau pc functioneaza dupa gradul lor de folosire! Adica daca stai pe net degeaba procesorul nu mananca multa baterie! Dar daca stai pe un joc pe tip Pes2012 leptopul se incalzeste repede si mananca foarte multa batrie!
Daca vrei sa economissti bateria schimba luminozitatea ecranului si da sunetul usor!
Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?
Bateria se consuma in functie de activitatile tale.
Autonomia variază în funcţie de modul de utilizare! Navigand pe internet vei avea o autonomie mai mare decat jucandu-te!
http://laptopnews.ro/intretinere-baterie-laptop.html
Gasesti aici niste sfaturi de intretinere a bateriei de laptop si prelungire a autonomiei! Succes!
Raidxp tie iti dau funda da nici tu nu esti aproape de adevar sa va lamuresc: procesorul unu laptop, notebook, ultrabook, nu ruleaza in parametri normali fata de procesorul de la Pc deoarece consuma foarte mult din baterie si stiu laptopnews ca in functie de app/apk computerul consuma mai mult. DACA MA PUTETI LAMURI AICI: dc procesorul meu proceseaza la 20% si daca scot ceva din arhiva si instalez si un joc merge in lag? Si app pentru intretinerea bateriei nu se lasa laptopu/telefonul la incarcat seara pentru ca daca e deja 100% si inca se incarca se strica acumulatoru in cazul unui laptop ii scoti bateria.