Vezi ca unii confunda pe aici capacitatea HDD-ului (SSD-ului) cu memoria RAM. Cand vorbesti de ele nu mai spune memorie ci capacitate. Cand spui cata memorie adreseaza-te doar pentru memoria RAM. Si SSD iti pui cat vrei si cat te lasa buzunarul. Mai poti face upgrade si la memorie. Laptopul tau suporta doua memorii RAM de pana la 16 GB pe slot si ai doua sloturi(capacitatea maxima este 32 GB la o frecventa de 2400 Mhz). Ambele upgradari merita. Se va simti diferenta. Succes!
Am facut upgrade-ul si chiar sa meritat, merge brici, am pus doar un SSD de 512 Mb, cred eu ca e suficient nu necesita sloturi in plus deoarece aveam s loturi de cate 8GB
Bravo! Multumesc pentru apreciere!
Cu placere )
De meritat, merita CU SPUME, pentru ca diferenta de viteza este ENORMA
insa din pacate, pe laptop-ul tau nu se poate pune ssd decat la service, pentru ca din poze e clar ca nu are capac de acces dedesubt, asa ca practic trebuie demontat complet
in plus, verifica, care e situatia garantiei
Ei bine laptop-urile si calculatoare-le cum ar ve ni imbatranesc si ele cum imbatranim noi Iti recomand un ssd Samsung evo 860 1tb si o memorie hyperx predator de 8/16gb iti alegi tu cate placute de memorie vrei
Acesta este un link spre Laptopul pe care il am