anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lume! Stie cineva ce voltaj trebuie sa aiba sursa mea. Am cumparat o placa de baza Asus Maximus IV Extreme-Z, procesor Intel Core i7-2700k 3.5GHz, si restul nu-s chiar asa importante, dar vreau sa cumpar doua placi video Gainward GeForce GTX 680 Phantom, si nu stiu de cat trebuie sa fie sursa. Va rog, oricine stie sa-mi spuna, si va rog sa nu-mi dati link-uri spre calculatoare de voltaj online. Sper sa ma ajutati! Funda big grin

Răspuns Câştigător
| RosataMarian a răspuns:

Salut. Voltajul este tensiunea sursei. La intrare intra 220 volti de la retea (priza) si la iesire ai tensiuni mai mici dar bine filtrate si curenti mai mari. ai 12 volti, 5v, 3, 3v iar ele sunt tensiuni pozitive si negative. In cazul tau ai nevoie de putere, de wati, in cazul tau peste 450w. Trebuie sa cunosti consumul. Pentru tine iti recomand o sursa Corsair gs600 asta pentru calitate. Dar poti lua orice sursa doar ca o sa vezi diferenta cand incep sa crape. Ma refer la astea ieftine. Nu fac reclama dar e parerea mea si sunt foarte multumit de ea mai ales la o placa de baza extreme, am rampage-ul 4.

1 răspuns:
| RosataMarian a răspuns:

Dap, e mult mai tare si ai de unde consuma happy.