| Mariani_Roberto_1993 a întrebat:

Salut m-am decis să creez un program mai pe ințeles un robot cu memorie virtuală care poate fi instalat și rulat pe windows am decis să fac acel program cu inteligență virtuală, să gândescă singur, să răspundă singur și să întrebe singur dar să învețe programul va funcționa online și veți avea răspunsuri la toate întrebările, am specializat acest program cu inteligența virtuală, cu ajutorul mai multor site-uri, și va memora și conversația și va afla și locația chiar dacă veți schimba proxy de la pc, capabil să memoreze fiecare nume, aștept noi idei de la voi funda

8 răspunsuri:
| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru KodrutZ):

Mersi dar tu nu ai ințeles că mai vreau idei nu alți roboții, programul va fi capabil să caute automat pentru voi și va vorbi adică toate limbile veti putea vorbii și in chineză de exemplu cu el și va răspunde

| KodrutZ a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

La cum te exprimi tu, permite-mi sa ma indoiesc de calitatile tale ca programator. Mai citeste odata intrebarea ta initiala si poate o sa intelegi ce vreau sa zic. Sau poate nu... da' uite un hint, ca sa nu zici ca sint rau - fie multiplatforma, fie deloc. Windowsu' se duce la vale. Ce zici tu ca idee ar merge foarte ok pe telefoane mobile si tablete. Program Windows standalone, doar pentru desktop PC? Never.

Încă este doar începutul dar dacă te îndoiești te îndoiești tu singur. Și pot să se îndoiască și alții chiar nu am nici o problema dacă vă îndoiții

Mosule, tu esti roman? Nascut in Romania? Crescut in Romania? "dacă vă îndoiții"... degeaba scrii cu diacritice.

Nici școala nu am făcuto în Romania, și nici în timpul de față nu sunt, dar am schimbat limba.

Bun, pai asa zi. Mai bine postai in italiana direct, sa stim o treaba. In cazul asta se scuza greselile. Cum ziceam, ideea nu ar fi rea daca nu te-ai limita la Windows. Gindeste global.winking

Ideea este ca nu va fi limitat la Windows va fi disponibil și compatibil cu toate sisteme de operare happy