Daca iti permiti sa-ti cumperi un altfel de laptop, eu zic ca e foarte bun, dar ma gandesc ca e scump
Nu fi prostut, nu-ti lua HP sau Acer, au probleme cu racirea, se incalzesc si se sting, asculta-ma stiu ce vorbesc, gandeste-te bine, documenteaza-te si dupa cumpara-ti. O sa regreti daca te iei dupa copilasii astia de aici care habar nu au cu ce se mananca IT-ul.
.....sincer e cam scump crede-ma gasesti mult mai ieftine si mai bune la pretul acesta du-te in real ca acolo o sa gasesti laptopuri foarte ieftine nu in eMAG sau alte din astea
Mhm... nu stiu ce sa zic la banii astia e cam scump, daca ti-l permiti zic ca se merita, dar mai bine iti cumperi un calculator nou pe piese (le poti cumpara de pe emag.ro, ai si garantie) si iesi si mult mai ieftin. Asta e parerea mea, dar daca iti permiti cumpara-l. Bafta!
Am gasit un laptop Toshiba, la 2000 de lei, si as vrea sa aflu de la tine daca este bun, sau cel putin mai bun decat cel pe care l-am prezentat deja:
Tip procesor: Intel Pentium
Model Procesor: B960
Frecventa procesor (GHz): 2.2
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 4
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 640
Unitate optica: DVD Super Multi DL
Procesor grafic: AMD Radeon HD 7610M
Sistem de operare: Free Dos
Placa video este buna, de restul nu mai zic, doar ca procesorul este mai slab decat celelalte pe care le-ai intalnit pana acum, cu toate ca e noua generatie Sandy Bridge.
Uite un review la laptopul pe care l-ai vazut, cel de 2000 RON http://nasul.net/toshiba-c855-1n1/.
Daca mai poti sa pui 2 milioane sa cumperi acest Asus ar fi bine, http://www.emag.ro/......3SXKBBBM/, are placa video putin mai slaba decat cea de pe Toshiba, dar are procesorul mai bun.
Acum depinde si la ce vrei sa folosesti laptopul, daca vrei internet, filme, muzica si uneori un joc iti recomand Toshiba, daca il folosesti pentru procesare mai buna... iti recomand Asus-ul ala care are procesorul mai puternic.
Oricum sa nu te astepti sa rulezi Crysys 3 la maxim, sau alte jocuri care necesita multe resurse la maxim...