Adreseazate baietilor de pe forumul www.pcgarage.ro. Or sa te indrume foarte bine
Https://www.pcgarage.ro/cos/
Daca vrei si SSD rupi de undeva si cumperi si SSD (poti pune 8GB RAM si ai 200 lei si vreo 100 lei mai vezi tu).
Pai la bani tai il cumperi si nou si performant daca tii neaparat intra pe okazii.ro
Esti putin cam prost tu crezi ca eu le iah si eu il vreau pe piese ca imi aleg eu ce vreau nu *** urile din magazine
Ba baiatule ai grija cum vorbesti dar dupa cum vad cu unu cu apa in cap n ai cum sa te intelegi(invata sa scrii si apoi critica pe altii)
Cel mai bun raspuns gasesti aici.http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/
Configuratia a fost facuta pe eMAG;
Procesor AMD A10 X4 5800K, 3800MHz, Socket FM2, Box, Black Edition
Placa de baza Asus F2A85-M//FM2, socket FM2
Kit Dual Channel Corsair 8GB (2 x 4GB), DDR3, 1333MHz
Solid State Drive (SSD) Samsung 830 Series, 2.5
Sursa Corsair CMPSU-500CXV2, 500W, ATX2.2
Carcasa Spire CoolBox 503, fara sursa, Neagra
ajunge undeva pe la 2000, si mai ramine bani si de monitor, este o configuratie care lar face fericit pe orice gamer
Pentru orice gamer, de preferat sa aiba o sursa de firma si certificata 80+ gold sau silver.
Pai daca asta nu e sursa; Corsair CMPSU-500CXV2, 500W, ATX2.2
si aici sunt specificatiile tehnice de la producator, dupa cite stiu nu au fost nici o reclamatie WarrantyThree years Dimension150mm(W) x 86mm(H) x 160mm(L) ModularNo Power500 Watts 80 PlusCertified ATX Connector1 EPS Connector1 PCI-E Connector2 4 Pin Peripheral Connector6 SATA Connector6 Floppy Connector2 MTBF100, 000 hours