| Macarie_Mihai_1992 a întrebat:

Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva? Am un prieten care are un laptop nu foarte vechi si destul de bun dar nu stiu de ce de fiecare data cand intra intr-o aplicatie fara sa atinga tastatura tot se apasa q, de exemplu intru pe google si nu pot scrie nimic din cauza ca tot se apasa q, ajutati-ma va rog mult!

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

A facut presiune pe tasta Q sau a schimbat tastatura si... când a montat respectiva a facut presiune mare in zona tastei Q. Remediu? Altă tastatură.

| Macarie_Mihai_1992 explică (pentru gelu1970):

Iti multumesc de raspuns dar faza e ca nu de la tastatura e vina

| Daniel987 a răspuns (pentru Macarie_Mihai_1992):

De unde esti sigur ca nu este de la tastatura problema?

| Salontanul a răspuns (pentru gelu1970):

Unor asemenea oameni nici nu merita sa le raspunzi. Nu stiu dar te contrazic in loc sa incerce sa vada daca este corect raspunsul.

| gelu1970 a răspuns (pentru Salontanul):

Măcar a scris un "mulțumesc".
Și sincer să fiu nu mă afectează ignoranța altora. Oricum vreau să imi sterg contul pe TPU deoarece nu merită. In cazul acesta a răspuns normal. Insă de multe ori dai de unii dobitoci inculți cu un vocabular...
Și cel mai trist e că majoritatea au intre 10-15 ani. Ăștia sunt viitorul.
O zi buna să ai.

| Salontanul a răspuns (pentru gelu1970):

Asa este! Multumesc! O zi buna si tie!

| Macarie_Mihai_1992 explică (pentru gelu1970):

Intr-un fel e partial corect

8 răspunsuri:
| Arthiom a răspuns:

Defectiunea asta apare numai si numai de la tastatura in sine, nu din alta parte, nu de la driver. Doar de la tastatura.

Ori s-a defectat ceva mecanic la tasta q de ramane apasata mereu, ori s-au lipit foliile pe tasta q, sau s-a adunat reziduu de traseu intre foliile tastei q si aia e. In orice caz, trebuie desfacuta tastatura, curatata si verificata, la un service, ca sigur tu nu stii.

| Macarie_Mihai_1992 explică (pentru Arthiom):

Multumesc de raspuns am incercat dar mi-am dat seama ca e un fel de bug, solutia este sa fac ca tasta q sa nu mai mearga de loc in laptop totusi este ceva si ce ai spus tu, o zi buna numai bine happy