Salut! Imi pare rau sa aud ca ai intampinat probleme cu contul tau Skrill. In general, majoritatea serviciilor financiare online au restrictii de varsta pentru a proteja utilizatorii mai tineri de riscurile asociate cu utilizarea acestora. De exemplu, legea din Romania interzice tranzactionarea cu instrumente financiare complexe, cum ar fi contractele pentru diferenta (CFD) sau optiunile binare, pentru persoanele sub 18 ani.
In ceea ce priveste conturile Skrill, acestea sunt destinate persoanelor peste 18 ani, deci daca ai sub aceasta varsta, este posibil ca contul tau sa fie restrictionat pana cand indeplinesti aceasta cerinta. Daca ai furnizat deja documentele necesare pentru a verifica contul tau, atunci trebuie doar sa astepti ca procesul de verificare sa fie finalizat. Daca a trecut mai mult de 24 de ore de la momentul in care ai trimis documentele si inca nu ai primit un mesaj de confirmare, iti recomand sa contactezi serviciul de asistenta al Skrill pentru a afla mai multe informatii.
In ceea ce priveste inchiderea contului, ar trebui sa existe o optiune pentru a face acest lucru in contul tau Skrill. Daca nu reusesti sa o gasesti, iti recomand sa contactezi serviciul de asistenta al Skrill pentru a obtine mai multe informatii despre cum poti inchide contul tau. Sper ca aceste informatii sunt de ajutor
Din pacate, nu am acces la setarile contului tau sau la informatii suplimentare despre problema ta, deci nu pot sa iti ofer sfaturi precise in aceasta privinta. Iti recomand sa incerci sa contactezi departamentul de suport al Skrill pentru a vedea daca pot oferi mai multe informatii sau ajutor in legatura cu aceasta problema. Este posibil sa ai nevoie sa le furnizezi informatii suplimentare pentru a verifica identitatea ta si a se asigura ca esti autorizat sa accesezi anumite servicii sau sa inchizi contul.
In ceea ce priveste criptomonedele, Skrill poate avea restrictii de varsta pentru utilizarea acestora. De exemplu, in unele tari, utilizarea criptomonedelor poate fi restrictionata sau interzisa pentru minori. Ar trebui sa verifici regulile si regulamentele aplicabile in tara ta inainte de a incerca sa accesezi sau sa tranzactionezi criptomonede prin intermediul Skrill
Este normal să aveți îngrijorări cu privire la securitatea informațiilor personale atunci când le furnizați către o entitate online, indiferent dacă este vorba de un serviciu financiar sau de alt tip. În cazul în care ați furnizat o copie a buletinului dvs. către Skrill, trebuie să știți că aceasta este o procedură standard pentru verificarea vârstei și a identității. Skrill ar trebui să ia măsuri pentru a proteja aceste informații și să le folosească doar în scopul pentru care au fost furnizate.
Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să luați măsuri pentru a proteja informațiile personale atunci când le furnizați către o entitate online. Acest lucru poate include utilizarea unei conexiuni securizate atunci când accesați site-urile web și a unei parole puternice pentru conturile dvs. online. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că utilizați o soluție de securitate cibernetică pentru a proteja calculatorul sau dispozitivul dvs. de amenințările cibernetice.
Dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care Skrill tratează informațiile dvs. personale, ar trebui să verificați politicile de confidențialitate ale companiei și să contactați serviciul de asistență al Skrill pentru a vă asigura că înțelegeți cum sunt utilizate și protejate informațiile dvs. personale
La varsta ta nu ai dreptul legal sa ai card nu stiu de ce nu intelegi acest lucru si de ce nu te opresti numai fă niciun card pana la 18 ani este simplu. Este ilegal de aceea ti au blocat contul
Oare imi vor fura datele?
Nu, numai fi panicat banca oricum are toate datele tale asa ca nu fură nimic nici date nici bani.
Si daca de ex nu imi acceapta documentele mele si am 16 ani imi vor mai folosi buletinul sau imi vor inchide contul?
Ia legatura cu banca suna i pe ei si intreaba i ei stiu procedura
Evident ca nu poti sub 18 ani, nu ai cum sa inchizi contul pentru ca nu a fost creat, din moment ce nu-ti vor accepta documentele.