Lol, la ce ai tu acum... nu are rost sa te arunci la procesor scump si placa video pe masura si sa ramii cu ramii vechi si probabil ca ai si sursa o petarda. Nu se ard componentele, doar ca nu o sa mearga sau o sa tot dea crashuri si nu o sa stii pe ce sa dai vina. Zi mai bine citi bani ai pentru upgrade si toate componentele pe care le ai acum. La cum vad eu problema, ar fi cazul sa schimbi cam tot. In alta ordine de idei, daca bugetul e limitat, o trecere de la ce ai la un i3 de generatie noua si un GTX 750 Ti o sa faca o diferenta ca de la cer la pamint (si eu inca am un i3-2120, dar cu GTX 750 Ti si de descurca mai mult decit onorabil in majoritatea jocurilor), fiind ce ai tu nu e placa video, ci o bataie de joc (daca discutam de jocuri, desigur, ca pentru dat pe net/filme integrata de la i3 e foarte ok).
Momentan am ramas cu 200 lei, avand 1, 100 lei dintre care mi-am luat acea camera la 7 milioane jumate si un trepied si amandoua ma costa 908 lei. Sunt pe comanda. Deci momentan 200 lei, dar fac bani, nu-i problema. Eu ma interesez de pe-acum ca atunci cand fac banii, sa si cumpar piesele.
Deci tu zici sa las procesorul asta si sa iau acea placa intai? Eu sunt interesat de procesor + placa video sa pot face gaming decent, fara a schimba altceva din PC... CAm asta este scopul.
StormX-ul la pretul asta nu il mai vezi prea curind... ti-am zis ca am si eu i3-2120 si 750 Ti, doar ca a mea e usor mai lenta ca StormX-ul (asta, mai exact - http://www.pcgarage.ro/......128-bit/).
Am inteles. O sa-mi iau acea placa. Dar cand o sa strang bani de procesor, ce procesor mi-ar merge. Eu sunt fixist, ma roade asta. Vreau sa fie totul ok.
Cu toate ca te-am zapacit, nu gluma eu am fost invatat sa intreb ce nu stiu, doar asa poti invata
Stai breh calm, nu procesorul e buba. Asa-zisa ta placa video e o nulitate absoluta, mai degraba stateai cu integrata decit sa dai bani pe asa ceva.
Am inteles. Mersi frumos
Deci ti-as da funde non-stop.
Orice intreb, raspunzi mersi
Lasa fundele, astept comisionul de la garaj!
P.S. Posibil sa se termine promotia sau stocul azi la StormX-ul ala, asa ca nu sta prea mult pe ginduri. Si eu as fi luat aia daca o gaseam pe stoc cind mi-am luat EVGA-ul. Enjoy the review - http://www.guru3d.com/......iew,1.html
Nu te-as refuza nicicand..insa nu am banii pentru acea placa. Ti-am zis, mi-au ramas doar 200 lei din tot bugetul strans pana acum pentru ca mi-am cumparat camera de filmat si trepiedul, care m-au dus in jur de 908 lei. Nu stiu ce sa zic, cu prima ocazie cand fac banii, am si luat-o... Dar vorba ta, s-ar putea sa nu o mai gasesc
Vinde un rinichi. Poti sa faci si rate fara dobinda chipurile. Camere gaseai pe toate drumurile, la o adica. Bine, si placi video mai apar/dispar de pe la promotie, poate cind o sa ai banii iei ceva mai rasarit.
Exista vreo sansa sa stii cum pot face ca sa-mi apara ca monetizat, numele canalului meu?
Uite exemplu, am incercuit cu rosu: http://i.imgur.com/LOE1b8f.png
Dunno, sper ca nu e al tau analfabetismul ala. Nu iti bate capul cu "facutul de bani" pe YT in limba romana.