Si de ce nu ar merge? Depinde cit de infecta e placa de sunet in care vei face input-ul...
Eu imi aduc aminte in trecut aveam niste casti cu jack si le bagam la aceeasi carcasa. Si aveam bazait naspa. Apoi mi am lu at casti cu usb si mergea ft bine microfonul fara bazait. Dar vreau sa le iau pe astea hyper x. Cu jack.
Le bagai in sunetul onboard, cred. Corect? Cel mai probabil e de vina spanacul de placa de sunet onboard. Poti incerca cu una externa, pe USB, care are si jack. https://www.emag.ro/......DFF319MBM/
Dar la placa de baza nu merge sa le bag? Ca are si ea placa de sunet si am cumparat o recent de pe pc garage un gigabye h410m s2h v3.
Merge, dar alea de pe PB de obicei au intrarile si iesirile vai de ele. Incearca, daca ai zgomote dubioase, ia frumos ceva serios.
Decat sa dau 80 de lei pe asta mai bine iau casti cu usb
La cum pui problema oricum nu o sa simti mare diferenta. Alea pe USB de unde crezi ca isi iau sunetul, din USB? Nu, au un convertor intern. Practic, iti fac bypass la orice alta placa de sunet ai avea in sistem. Depinde ce calitate vrei. Ia-le si testeaza-le, daca e ceva, le intorci in garantie Stinger-urile si aia e. Ar trebui sa sune ok.
Undercover260801 întreabă: