| anon2367534564396 a întrebat:

Mi-am bagat Windows 7 de cateva zile.
Si de ieri a inceput sa imi dea o eroare.
Mai exact mi se face ecranul albastru.
Eroarea nu stiu sigur cum se numeste.
Daca cineva are habar despre cum sar rezolva il rog sa-mi raspunda.
big grin

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Bai fratilor cum puteti sa veniti 3 oameni la rand cu aceeasi greseala la o abreviere laughing mor de ras... e blue screen of deaTH nu deaD.
In fine asta e alta treaba.
Tu, "nume ciudat" ▀▄▀▄♥∂уαna▀▄▀▄♥, daca taceai filozof ramaneai, sau daca esti fata, nu stiu daca se zice corect filozoafatongue imi pare rau ca ma iau de voi, dar puteti sa-mi dati stupid la comentariu, nu ma supar.
Cat despre talica vlad0307 ai grija ce naiba instalezi! De obicei aceste erori fatale BSOD-uri apar din neglijenta/nepriceperea utilizatorilor. Asa ca instaleaza numai programe/drivere de ultima versiune. Mai ales daca folosesti Daemon Tools, ai grija, sa instalezi doar ultimile versiuni, descarci programele de pe site-urile oficiale! Si daca ti se pare greoi utilizarea Windows 7 si n-ai prea priceput ce e asa "cool" la el, in afara ca esti in rand cu lumea ca toti il lauda, poti totusi sa te intorci la xp cum zicea "nume ciudat".

14 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Anonimule adrian, tu ai venit sa te afisezi degeaba de pagina. dupa ce m-ai invocat pe minetongue ai inceput sa zici aceleasi lucruri pe care mai mult sau mai putin le-am zis si eu. tu esti cel care vrea sa para interesant.

kratos
| kratos a răspuns:

Se numeste BSOD (blue screen of dead) si depinde de cate ori primesti asa ceva si depinde anume ce scrie in el. Poate sa fie de la soft sau de la hard problema.

| shalimar a răspuns:

In general apare in momentul cand ai instalat ceva nou.si mie imi aparea cand bagam cheita usb pentru internet.am rulat panarama aia care iti descopera problemele si mi-a dat ca trebuie sa imi uploadez softul pentru net pentru ca nu era compatibil cu windowsul.vezi si tu ce rulai in momentul ala sau ce aveai conectat la calculator.

| mirceas a răspuns:

Eroarea se numeste blue sceen of dead probabil ai dat curs unei depanari a win incearca o noua instalare daca poti asta si nu mai da accept la chestiile care ti le cere win inchide problemele de la centrul de actiune si vei fi fericit.

| BuLLetBtwin a răspuns:

Se numeste BSOD (blue screen of dead) si ne zici ce scrie in el si noi iti spunem ce sa faci big grin

| Legolas a răspuns:

Oricum, nu-i problema de la windows.merge si pe un pentium 2... s-a testat...

| primaru a răspuns:

Are lipsa un fisier sau nu l-ai instalat corect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aero, frate ai dreptate se numeste Blue Screen of Death dar nici tu nu esti mai breaz, omul a intrat sa ceara ajutor nu a postat aici ca sa va dati voi interesanti...cat despre problema ta, poate avea diverse cauze, este un program care se cheama BlueScreenView si iti arata mesajele pe care le ai in c/windows/minidump, daca e de la drivere sau de la alte chestii dar nu prea te ajuta asa ca reinstaleaza windowsul si ai grija la ce programe instalezi si mai ales la jocuri si incearca si cu ultimele drivere pentru computerul tau desi uneori se intampla ca anumite drivere luate de pe net chiar de la firma producatoare sa iti ceeze o multime de probleme, windowsul e un sistem de operare care se stramba imediat cand nu ii place ceva iar daca ai un calculator mai vechi si vrei sa testezi win7 posibil sa nu scapi de astfel de probleme, bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aero, frate ai dreptate se numeste Blue Screen of Death dar nici tu nu esti mai breaz, omul a intrat sa ceara ajutor nu a postat aici ca sa va dati voi interesanti, cat despre problema ta... poate avea diverse cauze, este un program care se cheama BlueScreenView si iti arata mesajele pe care le ai in c/windows/minidump, daca e de la drivere sau de la alte chestii dar nu prea te ajuta asa ca reinstaleaza windowsul si ai grija la ce programe instalezi si mai ales la jocuri si incearca si cu ultimele drivere pentru computerul tau desi uneori se intampla ca anumite drivere luate de pe net chiar de la firma producatoare sa iti ceeze o multime de probleme, windowsul e un sistem de operare care se stramba imediat cand nu ii place ceva, iar daca ai un calculator mai vechi si vrei sa testezi win7 posibil sa nu scapi de astfel de probleme, bafta.
adrian

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un prieten de al meu a patit la fel click dreapta pe mycomputer properties device manager si acolo ai driverele instalate si dai la toate roll back driver la el a mers succes

| κίllą a răspuns:

Eroarea se numeste blue screen of dead, e foarte des intalnita la cei care au cu windows 7. Am patit si eu, si mi-am reinstalat windows-ul, acum am xp. Nu prea ai cum sa scapi de ea, decat daca esti hackerhee hee. Eu te sfatuiesc sa iti pui xp big grin

| raresul25 a răspuns:

Da eroarea se numeste adobeplayererror ca am avut si eu dar se rezolva usor dar am uitat cum se rezolva

| jhony00 a răspuns:

Am avut si eu aceasta problema-dupa instalarea windows-ului, a aparut dupa ce am instalat drivere-le.Intra in panoul de control/centru copiere de rezerva si restaurare/restaurare fisiere/reparare windows/se alege un punct de restaurare/da clik pe cel cu data cea mai veche. Dupa ce ai facut astfel intra in"device maneger", tot din panoul de control si vezi ce driver iti lipseste-intra pe situ producatorului si descarca drivere-le compatibile sistemului tau. La mine a mers! Bafta!

| ankutza_8098 a răspuns:

Si eu am patit aseara aceeasi problema cu ecran albastru ...si am win xp... ce s-a intamplat?