WOW, o groaza de raspunsuri pe langa, NLS s-a apropiat dar nu a pus punctul pe i
ai o placa video NOUA, cu dvi/hdmi 2 sau mai nou
NUMAI dvi/hdmi (prima versiune) aveau si semnal analogic, care putea fi scos in convertorul ala de la dvi la vga
din pacate ai 3 solutii:
1. schimbi monitorul
2. schimbi placa video (daca tot e noua... si ai drept de retur) si iti iei una cu iesire vga
3. cauti un convertor activ, din pacate NU am auzit de asa ceva, dar presupun ca poate fi, v-a costa destul de scump si cum face conversia de la digital la analogic, s-ar putea sa aiba lag cum adica lag, adica apesi pe fire in Counter Strike si incepe sa traga dupa jumatate de secunda, moment in care esti deja mort DE MULT!
Ți a spus Bula parca ieri ce ai nevoie.
Un convertor, nu un adaptor, căci HDMI transmite semnal digital, iar VGA analog.
Bună!
Este stricat adaptorul. Normal nu trebuie dar vezi, poate trebuie alimentat la USB acel adaptor.
Un adaptor HDMI (digital) - VGA (analog) nu are nevoie de alimentare separată, primește destul curent pe portul HDMI.
Despre ce placă video și despre ce monitor este vorba? Modelele exacte ale lor.
Placa video Geforce GT 1030 2GB msi aero itx si monitor LG Electronics 1366x768 (unul mai vechi)
Nu ai spus modelul la monitor, mă gândesc că poate ar fi avut și eu DVI-D, pe lângă VGA. Poate nu au intrat conectorii cum trebuie. Asigură-te că toate sunt înfipte bine. Dacă nici după nu vrea, însemnă că este stricat adaptorul.
Ce adaptor ai? Poți să ne spui modelul? Un link, poate.
Este un adaptor alb "Sandberg"
Cristian8 întreabă: