E una dintre cele mai proaste palci video din ziua de azi. Cum de ai aruncat banii pe ea. Cred ca esti genuld e eprsoana care nu stie ce ii aia o palca video si cum se alege una, ci merge doar pe cati "mega" de meorie are. Pai nu e chiar asa. Placa e ok, pentru filme, full hd, cs, san andreas si cam atat.
Adica pot sa ma joc ceva joculete cu ea?
Da cred ca merg toate unele la sateri maxime altele la minime
E o placa bunicica pentru cat costa (pana in 200 de lei), direct x 11, dvi, filmele hd o sa-ti mearga bine, si niste jocuri o sa rulezi daca nu joci la rezolutii ultra high. Uite aici un site pe care intri - iti alegi un joc sa vezi daca il poti rula www.canyourunit.com
Vezi ce poti rula cu ea.
Am o placa video Ati Radeon Sapphire HD5450 PCI Express 2. 1 si cand o bag in placa de baza nu o recunoaste nici cum! Am o placa de baza asrock 945gcm-s.....am inteles ca sunt ceva setari de facut....ma puteti ajuta
Acum am vazut... placa ta de baza are si placa video integrata, trebuie sa o dezactivezi din BIOS, ca sa ti-o recunoasca pe asta noua. Alta varianta - poate nu ai alimentat-o cu energie (daca are alimentare mufa 6 pini). Incearca sa downloadezi ultimul driver pentru placa asta video de aici http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx instalezi acest programel si iti cauta ultimul driver si in functie de ce windows folosesti. Alte nelamuriri in IT, add id my_precious_ring yahoo com
sniper28 întreabă: