| SKa a întrebat:

Salut, mi-am cumparat un laptop Acer aspire e1.531... si la el mi-a dat un DVD pe care scrie mare Acer, mai jos scrie : " Reproduction in whole or part without the expressed written permission of Acer is prohibited."

Cand aprind laptop-ul, nu-mi apare ca s-ar deschide un windows. imi trebuie un dvd cu windows sau trebuie activat?

multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

In tara romaneasca obiceiul e sa iti vanda laptopul sau pc fara sistem operativ, sau in cel mai fericit caz daca stii folosi linux am observat ca unele magazine ti-l vinde cu linux. asa ca incearca sa gasesti pe la vreun cunoscut un disc de windows, preferibil nu ultimate sau enterprise, pentru ca sunt versiunile cele mai greoaie. crede-ma, un professional e suficient. dupa ce ai sistemul operativ instalat posibil ca dvd-ul de la Acer sa contina driverele necesare, sau daca nu le descarci cu un program tip driver genius sau driver magician. bafta. inainte de toate, incearca sa reproduci dvd in alt calculator, vezi in concret ce contine, poate ca ai o licenta de windows. slabe sanse insa incearca.

2 răspunsuri:
| xBuSy a răspuns:

Din cate stiu eu trebuie sa-i instalezi windows-ul pe care-l doresti. Apoi folosesti DVD-ul pentru a-ti instala driverele ( presupunand ca e pentru drivere ). Succes!

| Yellow2013 a răspuns (pentru xBuSy):

Esticeva informatician ca latoate intrebarile de informatica te vad acolo happy