| iustin987 a întrebat:

Salut mi.am cumparat un laptop si cand am ajuns acasa sa bag internetul pe el, prin cablu nu merge deloc ce e de facut?

6 răspunsuri:
| andixboss172005 a răspuns:

Cumpărați un stick din acela care are internet pe el cred ca o sa mearga

| feysofit a răspuns:

Ai placa de retea instalata? prin ce vine internet-ul direct din cablu de la provider (rds, upc etc.) sau din router?

| RedPoint a răspuns:

Vezi daca ai toate driverele instalate, si sa fie adaptorul deschis. Daca tot nu-ti merge, incearca cu alt cablu de internet; nici mie nu imi merge prin cablu, doar pe wi-fi

| Mariusikul a răspuns:

Pai baga cablul apoi baga ip(control panel - network and internet - view network status and task - change adapter settings dai la netu care e -proprieties - internet protocol 4 - bagi ip il suni pe ala de la net si ai zici ca ai bagat o placa de retea noua pe laptop si tio dectecteaza si va merge

| maddoximilian a răspuns:

Normal ca nu merge, presupun ca ai windows 7 sau 8 in fine trebuie sa iti faci o conexiune din control panel ppeeob cu user name si parola daca ai contract Rds, upc... sau mai simplu dai internet acces din bara de start la dreapta unde ai si volum si altele apesi pe el dai open network and sharing center dai "set up a new connection or network apoi dai connect to the internet, next, set up a new connection anyway apoi broadband (PPoe) apoi next bagi user name si parola mai jos scrii firma de la care provine internetul si dai connect big grin asta numai daca ai contract cu username si parola vezi pe contractul de net

| unprietenaproape a răspuns:

Uitata te unde iti arata ora si data, langa sunt; bateria, sonorul, si inca ceva. E un patratel mic unde trebuie sa te conectezi la internet. Eu trebuie sa fac asta de fiecare data cand il deschid, mi-a luat o zi intreaga sa descopar