Daca vrei sa fi la zii cu aplicatiile trebuie sa iti iei un telefon nou aplicatiile care sunt acum pe goole play nu mai au updateuri pentru Android 4.4 si de aia nu mai ai nici spatiu asta mise antampla si mie la tableta care o am de 10 ani merge doar youtubele pe ea altceva nu mai merge.
Si la vremurile astea ati recomand un telefon cu minim 16 gb de memorie interna daca vrei vreo 4 5 jocuri si aplicatiile preinstalate la zii.
Am Android 4.4.1 la el, inca de atunci si ma indoiesc ca poate scadea versiunea xD
Merg totusi Facebook si Youtube dar merg in reluare af
L-as schimba...dar poate candva in viitor, sa-mi iau unul bun si cu memoria interna de minim 16 gb, si pe-atunci nu m-am obosit sa opresc actualizarile automate xD, dar pe primul loc este un pc pentru gaming, intre timp poate va mai scade pretul la telefoanele astea bune, nu chestii ca iphone 7 sau X, care se strica in cateva zile, ca o pereche de casti ieftine, adica mai repede deoarece castile acelea tin si 2 luni.
Eu folosesc un Huawei p9 2017 care are cel mai recent Android 7.0 daca vrei sa cumperi acest telefon esti maxim 800 de lei nou sigilat pe olx cauta.
Telefoanele sunt foarte ieftine cu 300 de lei iti iei de pe eMAG un telefon mai mult decat decent cu Android 6 nu ai ce sa astepti sa scada pretu ca acum au scazut de black friday. inca mai sunt promotii. Uita-te dupa memoria ram sa fie cat mai mare macar 1, 5 gb sa ai un procesor macar quad core de 1, 3 si e foarte ok sa ai memorie interna cat mai mare gen minim 32gb dar daca nu vrei sa investesti mult la asta poti renunta pentru ca nu asta o sa te limiteze cai bagi un card de memorie. In vitor ce o sa te limiteze sunt rami procesoru si placa video.
Vezi în folderul "Fișierele mele". Caută acolo "cache" și șterge tot. Apoi caută folderele numite după aplicațile pe care nu le mai ai și șterge și chestiile alea.
Un sfat pentru viitor, numai instala un milion de aplicații pe telefon imediat ce-l primești. În genere, maxim 5 aplicații. Se strică așa... va merge mult mai greu.
Poți reveni la funcțiile din fabrica și îți reinstalezi doar aplicațiile importante și utile.
Am dat asa, dar tot nu pot instala mai mult de 2-3 programe...