Poti pune orice placa video care nu are alimentare separata, nu va fi nici-o problema. Problema va fi daca pui o placa video gen GTX 1060, care necesita o alimentare separata, si deci o sursa mai potenta.
Spune-ne specificatiile pc-ului, si, daca se poate, cat mai multe detalii despre sursa.
Din ce am inteles ai nevoie de o placa video si cea veche pe care o ai nu iti incape in carcasa. Iti trebuie o placa video low profile daca vrei sa nu stai cu carcasa deschisa, iar daca nu te deranjeaza asta o poti monta asa.
In primul rand daca lasi carcasa deschisa nu e problema pentru noul pc.Intr-un fel ii faci mai bine ca astfel poate sa "respire " mai bine cooleru de pe procesor. In al doilea rand poti cauta o placa video cu low profile (recomand 1030 2gb sau 1050 2gb ) si probabil aceea o sa intre fara probleme.Cel mai simplu intra pe pc garage ca in mod normal scrie dimensiunile placilor video, ia un metru si incepe sa masori carcasa.
Nu ma deranjează dacă stau cu carcasa deschisa. Vreau doar sa știu dacă exista anumite riscuri dacă montez o placa video care nu prea are loc înăuntru.
Am 4 GB ram ddr3, i3, placa video integrata(64mb). Nu îți pot oferi detalii despre sursa.
anonim_4396 întreabă: