| slow0 a întrebat:

Mi-am cumparat un pc nou, prima oara a mers pe net prin cablu, iar dupa ce i-am instalat windowsu` nu mai merge decat conectat la wifi. Ce as putea sa-i fac?

Răspuns Câştigător
| DjNick112 a răspuns:

Pai de la romtelecom cum ai? Din cate am inteles iti da un modem, vine un fir pentru TV si se imparte in 2, unul merge in TV sau decodor, iar celalalt in modem, de unde transforma internetul in 2-4 iesiri LAN si wireles, nu asa ai?

9 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Instaleaza driver-ul placii de retea. In caz ca este integrata cauta pe net denumirea placii de baza, intra pe site-ul producatorului si descarca-l de acolo.

| gelu1970 a răspuns:

Instaleaza driverele lipsa. foloseste acest program in cazul in care nu stii componentele sistemului tau.
https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
I-ai instalat toate driverele?(inclusiv ala de la placa de retea)

| DjNick112 a răspuns:

Stai asa, daca te conectezi cu Wi-Fi, inseaman ca ai router, iar daca ai router, tu care cablu bagi in pc, de la router sau direct de la susra internetului?

| slow0 explică (pentru DjNick112):

Direct de la sursa internetului, dar prima oara cand l-am aprins, mergea dar dupa ce i-am schimbat windowsul nu mai merge decat conectat la wifi

| DjNick112 a răspuns (pentru slow0):

Hmmm, mergea pentru ca aveai setarile facute, De ex, daca ai de la RDS-RCS, iti trebuie un username si o parola, si trebuie sa faci conexiunea la internet ca sa-ti mearga pe pc, in acest moment, setarile de la internet sunt facute pe router, iar daca din cauza asta merge cu Wi-Fi, iar daca bagi un cablu din router in pc, iti merge fara nicio problema, spune-mi prin ce metoda ai conexoinea la net sa iti spun cum sa faci setarile sa te convingi singur, spune-mi si ce windows ai

| slow0 explică (pentru DjNick112):

Windows 7 si net de la romtelecom

| DjNick112 a răspuns (pentru slow0):

Pai de la romtelecom cum ai? Din cate am inteles iti da un modem, vine un fir pentru TV si se imparte in 2, unul merge in TV sau decodor, iar celalalt in modem, de unde transforma internetul in 2-4 iesiri LAN si wireles, nu asa ai?

| slow0 explică:

Initial avea instalat Ubuntu si merge iar acum nu mai merge decat pe wifi

| slow0 explică:

Imi spune: " local area connection doesn't have a valid ip configuration...