Pai de la romtelecom cum ai? Din cate am inteles iti da un modem, vine un fir pentru TV si se imparte in 2, unul merge in TV sau decodor, iar celalalt in modem, de unde transforma internetul in 2-4 iesiri LAN si wireles, nu asa ai?
Instaleaza driver-ul placii de retea. In caz ca este integrata cauta pe net denumirea placii de baza, intra pe site-ul producatorului si descarca-l de acolo.
Instaleaza driverele lipsa. foloseste acest program in cazul in care nu stii componentele sistemului tau.
https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php
Stai asa, daca te conectezi cu Wi-Fi, inseaman ca ai router, iar daca ai router, tu care cablu bagi in pc, de la router sau direct de la susra internetului?
Hmmm, mergea pentru ca aveai setarile facute, De ex, daca ai de la RDS-RCS, iti trebuie un username si o parola, si trebuie sa faci conexiunea la internet ca sa-ti mearga pe pc, in acest moment, setarile de la internet sunt facute pe router, iar daca din cauza asta merge cu Wi-Fi, iar daca bagi un cablu din router in pc, iti merge fara nicio problema, spune-mi prin ce metoda ai conexoinea la net sa iti spun cum sa faci setarile sa te convingi singur, spune-mi si ce windows ai